--> Гройсман висловився проти абонплати за газ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Гройсман висловився проти абонплати за газ

4
3
Гройсман висловився проти абонплати за газ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що у понеділок, 3 квітня, направить Національній комісії, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), офіційне звернення з вимогою переглянути рішення щодо введення абонплати за газ для населення.

Про це прем’єр заявив у своєму відеозверненні, оприлюдненому у Facebook, - пише УНІАН.

За словами Гройсмана, вчора він пообіцяв розібратися з абонплатою за газ, провести ретельні розрахунки і подивитися, як це вплине на оплату за газ для кожного українського громадянина.

"Щойно я завершив нараду з цього приводу. Збільшення дійсно є і становить у середньому в розрахунках від 1,3 до 3 разів, особливо це стосується тих, хто живе у багатоквартирних будинках", - зазначив він.

При цьому Гройсман заявив, що таке підвищення ціни на газ є неприпустимим.

"Ні я, ні уряд це категорично не підтримуємо. Я щойно мав розмову з представником комісії, яка встановила цю абонплату з 1 квітня. Хоча Національна комісія з енергетики і не підпорядковується уряду і прем’єр-міністру, але я в понеділок направлю офіційне звернення. Вимагаю, щоб це рішення було переглянуто. Це наша принципова позиція!", - наголосив глава уряду.



Як відомо, 28 березня НКРЕКП ухвалила нову методику розрахунку вартості газу для кінцевого споживача, зокрема й населення. Згідно з цим рішенням, з 1 квітня тариф на газ складатиметься з двох компонентів: ціни газу як товару (близько 6 грн за 1 куб. м) і вартості його транспортування газотранспортною системою і розподілу за регіональними газорозподільними мережами (так звана «абонплата»).

Остання розраховуватиметься, виходячи з максимальної пропускної спроможності лічильника споживача.

На думку деяких експертів, нова методика розрахунку призведе до зростання значення абонплати для тих категорій споживачів, які користуються газовими плитами і не мають лічильників, а також вона дасть змогу облгазам додатково заробляти близько 7,7 млрд грн на рік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Таке враження, що гройсман не голова уряду, а марсіанин, який прилітає в Україну зібрати дань за місяць. То про Монатика не чув, тепер дуже здивувався про абонплату за газ. Загрався дядько, пора закінчувати той цирк.
Відповісти
А хто такий Гройсман? Якийсь кандидат в депутати?
Відповісти
Большинство из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть новостных источников подает неправдивую информацию, поэтому приходится искать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только проверенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/magnitni-buri-v-serpni-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/kalendar-velikogo-postu-v-2017-roci.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/zarplata/zarplata-gschs-v-ukraine.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/magnitni-buri-v-lipni-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/socialna-dopomoga/socialnaya-lgota-v-ukraine.html
Відповісти
Занимаюсь оздоровлением уже более 10 лет.
И вот недавно услышал информацию что продукты пчелы очень полезны и отлично укрепляют иммунитет.
Перечитав много информации на сайте http://www.pchelandiya.net/, я узнал много полезного для себя.
А так же нашел множество народных рецептов на основе пчелопродуктов.
Вот кстати несколько хороших статей: http://www.pchelandiya.net/lechenie-produktami-pchelovodstva/lechenie-propolisom/393-lechenie-propolisom-pri-ponose.html
http://www.pchelandiya.net/lechenie-produktami-pchelovodstva/lechenie-propolisom/160-pri-golovnoj-boli.html
http://www.pchelandiya.net/
http://www.pchelandiya.net/lechenie-produktami-pchelovodstva/lechenie-medom/lechenie-pischevaritelnoy-sistemu/119-pri-xronicheskix-zaporax.html
http://www.pchelandiya.net/pilca/891-kak-prinimat-pchelinuyu-pylcu.html

Думаю Вам будет полезно...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні