Гунчик байдужий до екологічної катастрофи у Ковелі, - Кіндер

9
7
Гунчик байдужий до екологічної катастрофи у Ковелі, - Кіндер
Ковельський міський голова Олег Кіндер заявив, що не вірить у допомогу обласної виконавчої влади щодо ліквідації діяльності Ковельського ветсанзаводу, через що Ковель опинився «на грані екологічної катастрофи»

Про це Кіндер сказав у власній заяві, яку опублікував у блогах на Волинь24.

Нагадаємо, на заводі утилізують відходи тваринного походження. Тут давно не витримуються технологічні вимоги до переробки та утилізації сировини. Через це забруднюється навколишнє середовище, стоїть нестерпний сморід. 12 березня, жителі прилеглих до Ковельської філії ДП «Укрветсанзавод» вулиць перекрили під’їзну дорогу та заблокували вантажний спецтранспорт, який віз на утилізацію відходи тваринної продукції.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ПРОБЛЕМУ КОВЕЛЬСЬКОГО ВЕТСАНЗАВОДУ


Кіндер заявив, що регіональна Комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій «ні на йоту не просунула вирішення питання ліквідації наслідків діяльності Ветсанзаводу»

«Через що місто Ковель опинилось на грані екологічної катастрофи» - наголосив Кіндер.

«Коли побачив, що серед присутніх немає голови облдержадміністрації та водночас голови комісії ТЕБ та НС Володимира Гунчика, то стало зрозуміло – на допомогу обласної виконавчої влади розраховувати марно» - наголосив ковельський мер.

«Хіба не дивну позицію зайняв голова ОДА Володимир Гунчик? Він наполягає, що Ковельська філія ДП «Укрветсанзавод» потрібна області, що це підприємство повинно функціонувати для утилізації відходів волинських підприємств. У той час його заступники Степанцов та Кошарук заявляють, що наслідки екологічного лиха, спричиненого діяльністю цього підприємства, - проблема винятково міської влади. Мовляв, це – ваші міські проблеми, от і вирішуйте їх самотужки» - дивується Кіндер.

«Таке ставлення до міської влади, до Ковеля, ковельчан вже стало традиційним для окремих обласних посадовців» - додає міський голова.

«Що ж, будемо вирішувати самі. Прикро, що окремі чиновники не розуміють – люди змінились, суспільство міняється», - каже Кіндер.

«На засіданні комісії я відчув колосальну підтримку від простих небайдужих ковельчан, які приїхали до облдержадміністрації. Їх було небагато – кілька десятків, але саме тоді, незважаючи на стіну байдужості та нерозуміння членів регіональної комісії, стало відчутно, що настав переломний момент у розв’язанні проблеми скотомогильника у Ковелі».

«Шановні ковельчани! Ще кілька днів тому я казав, що ВІРЮ в те, що разом з вами подолаємо проблему ветсанзаводу. Сьогодні я кажу - я ЗНАЮ, що ми її подолаємо. Ми ліквідуємо цей гнійник на тілі Ковеля та зітремо його з мапи міста. В нас немає іншого вибору. Ми – приречені на перемогу» - звернувся Кіндер до ковельчан.

ЧИТАТИ ПОВНІСТЮ ЗВЕРНЕННЯ ОЛЕГА КІНДЕРА
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зате Гузь поїхав і усе владнав за пів години.
Відповісти
Тушка Гузь закликає утилізувати тушки.
Відповісти
Гусь тільки язиком "працює" на всіх сайтах.
Відповісти
Гунчику пора на пенсію! Молодиться! Як не соромно?
Відповісти
Палиця не дає грошей, а винен Гунчик?
Відповісти
Хто роздав людям під забудову землі в межах санітарної зони навколо ветсанзаводу?
Відповісти
То не .йло керувало екоінспекцією і вже другу каденцію мером дерибанить ковельські землі? Гунчик йому лампоки не приїха і не вкрутив...
Відповісти
Проснувся!
Та поки Гузь не приїхав, то ніхто і не чув про той завод, ні про протести, ні про що!
Совість би мав.
В Нововолинську такий же мер - Чобіт, піариться на успіхах Гузя
Відповісти
Якщо Кіндер так знає, то може він сам і створив цю проблему, а тепер готується пожинати лаври. Смердить слухати !
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні