Скандального суддю Сівчука таки визнали винним у «п’яному» водінні

3
-7
Скандального суддю Сівчука таки визнали винним у «п’яному» водінні
Суд звершив розгляд скарги судді Луцького міськрайонного суду Андрія Сівчука щодо визнання його винним у вчиненні адміністративного правопорушення, а саме – керування у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє Громадське.Волинь.

Нагадаємо, у ніч з 1 на 2 вересня патрульні поліцейські Луцька зупинили Сівчука на вулиці Карпенка-Карого, адже той перетнув залізничний переїзд на червоний забороняючий знак. Опісля правоохоронці запропонували йому пройти освідування, від чого Сівчук відмовився категорично.

Локачинський районний суд після неодноразових спроб викликати Сівчука в судове засідання його не дочекався, будучи обмеженим строками розгляду справи. Це й стало причиною для судді Василя Корнелюка підставою прийняти рішення і не затягувати справу. Тож суд визнав Сівчука винним у вчиненні порушення і присудив йому 10 тисяч 200 гривень штрафу й позбавлення права керування автомобілем на рік.

Натомість Сівчук звернувся до Апеляційного суду Волинської області. Після близько п’яти судових засідань суддя Апеляційного суду Віктор Гапончук постановив скасувати адміністративні провадження і щодо порушення перетину залізничного переїзду, і щодо керування автом у стані сп’яніння. Повністю скасував постанову Локачинського районного суду і постановив звільнити суддю Андрія Сівчука від покарання, пославшись на те, що в Локачах рішення було прийняте без участі порушника. Це й стало підставою до скасування усієї постанови Локачинського суду.

Тож, суддя Андрій Сівчук визнаний винним у вчиненні адміністративного правопорушення за ч. 1 ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення внаслідок відмови пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння , але позбавлений покарання за це порушення.

Додамо, що у служителя Феміди це уже п’ятий адміністративний матеріал, який патрульні оформляли на нього за порушення правил дорожнього руху, але усі і протоколи, і постанови його колегами з інших судів були скасовані.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви, калікі, ніхто нічого не визнав.
Відповісти
брехливі журналюги знову все перекрутили в" сенсаційну сторону"....бездарність...
Відповісти
Може дасть Бог, що наступного разу п"яний Сівчук наїде на хоча б одного із суддів апеляційної інстанції, які його виправдали, тоді іншим не повадно буде ухвалювати незаконні рішення. Про яку судову реформу голосять власть імущі?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні