Нардеп Лапін купив квартиру, – декларація

4
5
Нардеп Лапін купив квартиру, – декларація
У декларації народного депутата Ігоря Лапіна за 2016 рік з’явилася нова квартира та новий автомобіль.

МАЙНО: ПЛЮС КВАРТИРА І АВТО

Із кінця 2000-х Ігор Лапін є власником двох земельних ділянок: 0,6 га у селі Любитів Ковельського району та 0,1 га у самому Ковелі. У цьому ж селі нардеп має нежитлове приміщення площею 1285,7 квадратів з асфальтною площадкою.560,7 квадратів.

У декларації за 2015 рік у Лапіна була записана квартира у Липинах площею 40,1 квадратів у спільній власності. У березні 2016 року Лапін задекларував придбання нерухомого майна на суму 253,5 тис грн., а липинська квартира записана як стовідсоткова власність нардепа. Тож, ймовірно, Лапін придбав не нову квартиру, а лише викупив частку.

Є у декларації і новий автомобіль: VOLKSWAGEN AMAROK 2014 року випуску, куплений у грудні 2016 року на ім’я Лапіної Оксани Петрівни. Вартість такої оборудки – 267,1 тис грн.

До слова, за 2015 рік Ігор Лапін декларував теж не свої автомобілі, а батькові: легковик KIA cerato та BMW 520d 2012 року випуску. Також в декларації містилася інша інформація про статки батьків нардепа, батьком якого є багатолітній голова Ковельського суду Олександр Лапін.

ГРОШІ: ТЕПЕР – БЕЗ ДОПОМОГИ

За минулий рік на посаді народного депутата Ігор Лапін заробив 155,5 тис грн.

Попри те, що в 2015 сама оплата праці становила меншу суму (77,3 тис грн.), загалом за рік депутат отримав від парламенту 346,5 тис грн., адже активно отримував компенсації за проживання, проїзд та виконання депутатських повноважень. За 2016 рік обранець таких надходжень не задекларував.

Ігор Лапін, за інформацією із декларації, не тримає кошти на банківських рахунках. Серед готівкових заощаджень записав 120 тис грн., 25 тис доларів та 15 тис євро.

Приблизно стільки ж готівки декларував і в 2015 році:128 тис грн, 26 тис доларів, 16 тис євро та 25 тис злотих.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Палиця збіднів на 14 мільйонів, – декларація

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Гунчика вдвічі зросла зарплата, – декларація
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ВСЕ ЯСНО ....іздить на ДОНБАС і там знайшов , видно , золоту жилу . Хай і з нами трохи поділиться , бо ми зовсім бідні .
Відповісти
Сдать все государству Для одного это очень много. Здесь пахнет воровством.
Відповісти
Я щиро йому вірив. навіть агітував. Тепер дуже шкодую, тьху на нього.
Відповісти
Донбас донбасом там він хапанув не погано!!! Але і на Волині і Ровенщині він має де рванути!! І не пусту барсетку тоді в нього вкрали, а там був на 99% відкат за бурштин!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні