Палиця збіднів на 14 мільйонів, – декларація

4
3
Палиця збіднів на 14 мільйонів, – декларація
Згідно із декларацією за 2016 рік Ігор Палиця став біднішим на 13,8 мільйонів гривень та продав один із «Мерседесів».

ГРОШІ: МІНУС 14 МІЛЬЙОНІВ

У 2016 році волинянин, якого рейтингові видання вносять до списку ста найбагатших українців, задекларував 1,687 млн грн. на рахунку у «ПриватБанку» та 7,5 млн грн. і 750 тис доларів готівки.

У порівнянні з попереднім роком його задекларовані статки стали скромнішими. У 2015 році Палиця звітувався про наявні 4 млн грн. на рахунку та 19 млн грн. і 750 тис доларів готівки.

До слова, видання «Forbes-Україна» оцінює статки Ігоря Палиці в 43 млн доларів і в 2016 році відвело йому 82 місце в списку найбагатших українців.


Цікаво, що минулого року Ігор Палиця не отримав жодної гривні заробітної плати. Як відомо, приступивши до виконання обов’язків голови Волинської обласної ради посадовець обіцяв відмовитися від оплати праці.

Загалом за рік Ігор Палиця отримав 102 тис грн. доходу від управління майном від одного із топ-менеджерів групи «Приват» Ігоря Хмельова, а також – 2 млн грн. від відчудження рухомого майна. Швидше за все, ці гроші Палиця отримав за продаж автомобіля Mersedes-Benz GL 500 2006 року: його автопарк «збіднів» на цю автівку.

МАЙНО: МІНУС МЕРСЕДЕС

Наразі серед зареєстрованих на Ігоря Палицю транспортних засобів залишився Lexus LX 570 2011 року та Mercedes-Benz S 600 2007 року.

З іншого цінного майна – три годинники, які коштують не менше 100 мінімальних заробітних плат (121 800 грн кожен): Rolex Oyster Perpetual, Audemars Piguet Tourbillon Chronographe та Audemars Piguet Automatic. Ці самі цінні речі Палиця декларував і в 2015 році.

Згідно із декларацією, у нього немає цінних паперів та корпоративних прав, частки у статутних капіталах та матеріальних активів.

ВИТРАТИ: НАВЧАННЯ ДІТЕЙ, ОРЕНДА АВТО, БЛАГОДІЙНІСТЬ

У декларації також обов’язковим є вказання витрат, які перевищують 50 мінімальних заробітних плат (тобто – 68 900 грн.). Минулоріч найбільші витрати Палиці становили оплату навчання дітей у Швейцарії – 224,6 тис грн., оренду транспортного засобу у Франції – 664,3 тис грн. та благодійні пожертви в Україні – 9 млн грн.


ЖИТЛО: ЯРЕМЧЕ, КИЇВ... ЛУЦЬКА НЕМАЄ

У нерухомому майні в Ігоря Палиці за 2016 рік не відбулося жодних змін. Офіційним місцем реєстрації вказане місто Яремче Івано-Франківської області.

Голова облради орендує дві квартири в Києві площею 303,4 та 246,7 квадратні метри з 2014 року, а також – три гаражі площею по 20 квадратів. Також у власності Ігоря Палиці – нежитлове приміщення у Києві площею 267,7 кв. м.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодець. Засіває гречкою Волинський край. Але ж люди тепер не такі уже і дурні. Беруть , а своє роблять.
Відповісти
Бідний, нещасний, вкрали накрадене.... аж 14 лямів...
Відповісти
На вибори в місцеві громади спустив...
Відповісти
Смішно читати заздрісних людей!!! клоуни!!! коментатори недобиті!!!
Назвіть хоть одного окрім Клімчука покійного. що хоть щось зробив для Волині і для міста Луцьк??? Хто маючи статки (історія мовчить як заробились) будучі на посаді відмовився від ЗП державної??? продовжувати довго можна!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні