Повідомили, як призначали «баригу Колю» головою Любомльської РДА

34
9
Повідомили, як призначали «баригу Колю» головою Любомльської РДА
Волинський нардеп Ігор Гузь розповів про призначення Миколи Пархолюка, який попався на хабарі, головою Любомльської РДА.

Про це Ігор Гузь написав у блогах на «Волинь24».

«ЗНАЙОМТЕСЬ, ЦЕ КОЛЯ І ВОЛОДЯ»

Він пояснив, що Володя (Володимир Гунчик, - ред.) 14 років працював на автозаводі, власником якого був і є Петро Порошенко.

«Після перемоги на президентських виборах у 2014 році Володю, як вірного виконавця волі господаря, призначають головою Волинської ОДА. Нічим серйозним Володя за цей час не відзначився, своєї позиції ніколи не мав, завжди слухався чинуш з Києва, від чого область завжди страждала», - написав він.

Щоправда додав, що Гунчик таки запам’ятався останньою заявою Володі, перед прихильниками торгівельної блокади у Луцьку: «Я з Порошенком у труну ляжу».

«Володя вирішив замінити УСІХ голів РДА, які були призначені після перемоги Майдану, незважаючи на їхню партійність та результати роботи. Просто тому, що вони не присягнули Порошенку. Дискусії з Володею нічого не дали: вперся як баран і стояв на своєму», - пояснив Ігор Гузь.

І додав:

«У Любомльському районі Володя, в якого кадровий підбір геть нікудишній, знайшов місцевого баригу Колю. А той, нічим серйозним в районі себе не зарекомендуав, окрім того, що вмів "гарно" освоювати бюджетні кошти своєю фірмою, так само «гарно» дякувати та вміти під час застілля випити з літру горілки».

«КРАЩЕ ВОЛОДІ ПОКИ НЕ ПІЗНО – НА ПЕНСІЮ»


Він також повідомив, що Колю спочатку оформили радником голови ОДА, а далі хотіли поставити головою Любомля РДА, але його блокували на рівні Києва. Але все-таки Адміністрація Президента дотиснула, і в березні 2016-го Колю призначили на посаду.

«За цей рік Коля нічим хорошим себе не зарекомендував, окрім того, що розробив систему збору данини з підприємців району, які повинні були системно "дякувати" за будь-яке "сприяння" у підприємницькій діяльності», - написав Гузь.

І нагадав, що 30 березня Колю зловили на крупному хабарі.

«А от як там наш Володя після цих подій. Не хоче волинській громаді розказати, що там такого цікавого йому нарадив Коля, коли працював штатним радником та які інноваційні підходи в роботі задіював, чим іншив підсоблював своєму шефу? Переконаний: що краще Володі не в труну зі своїм шефом йти, а поки не пізно просто на пенсію і бажано не тягнути з цим, бо час непевний, хто його знає...» - резюмував автор.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гусь знав ,що збирають данину з підприємців і мовчав. Не написав жодної заяви у прокуратуру. Гусь допомагає(небезкоштовно) зачистити область для Палиці-Коломойського.
Відповісти
в цьому ви праві. Гузь хоче балотуватися за підтримки Палиці і його фонду. не здивуюсь, якщо Гузь стане одним з лідерів УКРОПа на Волині і в Україні. І йому начхати на те, як до цього ставляться придворні Палиці - Рубльов, Поліщук чи Товстенюк. Гузь розумніший за цих трьох разом узятих. Я думаю, він був би достойною правою рукою Палиці.
Відповісти
Гуся народ вже давно розкусив. Тому він з Луцька поліз балатуватись у Володимир. Але наступний термін Гусі не світить.
Відповісти
Палиця змушений себе утруждати і їхати спеціально з Швейцарії в забиту Волинь, бо Рубльов, Поліщук і Товстенюк не здатні забезпечити результат. Зрозуміло що він потребує собі надійної людини. Гузь - найкраща кандидатура. Ігор Петрович міг би спокійно вирішувати свої питання у Європі і не відриватися по дрібницям. Бо ці шути горохові на зразок поліщуків-товстенюків не можуть забезпечити результатату. Якби Гузь став правою рукою Палиці, ситуація зовсім змінилась би. Гузь - це двигун, сила, потужність. Він здатний привести УКРОП до перемоги.
Відповісти
Ну давно так не сміявся :))) Ганчіркою він буде, а не "правою" рукою!!! :)))
Відповісти
А ти якщо знав ,то чого мовчав,лучанин?
Відповісти
пора Гунчику йти у відставку. мало того що він як керівник області нічим не проявив себе так ще і просрав область і Луцьк Палиці та УКРОПу. просто перед його носом благодійні фонди УКРОповські роблять підкуп виборців, а він не здатний навіть пальцем поворушити. я ще не бачив такого безалаберного голову ОДА. Клімчук би давно помножив Палицю на нуль.
Відповісти
Такі як Гусі , Ткачукута БЮтівці продали область Палиці.
Відповісти
Та всі продажні.Не тільки штрулі.Чому дивуєшся)
Відповісти
То я продав область.я. І нічо мені за це не буде.дибіли ви всі
Відповісти
То де недовіра? Або хоча б проект рішення? Що страшно? Пустослови!
Відповісти
Класно написав Гузь.Так сміялася.Супер
Відповісти
Гузь молодець, що бореться з Гунчиком і його прихвостнями! Так їм і треба! Добре, що хоч хтось може правду про них розповідати.
Відповісти
Так ще один друг попався. На ратнівщині голова РДА п'янененький іздить і ніякоі реакціі від Гунчика!!! Табличку ділення добре знають!!!!
Відповісти
Правду ріже нардеп, мало хто так може з їхньої депутатської тусовки.
Відповісти
Оце так радник. Певно, нарадив Гунчику, як хабарі брати. Гузь класно написав))))
Відповісти
Так, йому і треба тому Гунчику. На обличчі все написано. Вірю в справедливість!
Відповісти
Якби ж то у нас всі такі депутати були як Ігор Володимирович, то жилося б краще. Чоловік з народу і не забуває про Волинь рідну в Києві, як інші.
Відповісти
Бля,давно таких фельєтонів не було.Гузю -респект.
Відповісти
Гузь один, хто з тим Гунчиком активно бореться. Давно вже пора нашому губернатору на відпочинок. І хай радіє, якщо його відпочинок не на нарах закінчиться з такими друзями і радниками.
Відповісти
Люди, ви що, не бачити ,що робиться.Депутат відкривати нам всім правду.Кого до влади допустили.Бариг? Хабарників?Куди ,через коль і володь, котимося
Відповісти
Хочеться вірити, що Гузь дійсно такий хороший, яким видається. Ох, як не хочеться розчаруватися. Щодо Гунчика, то всі про все знали, тільки мовчали.
Відповісти
Иа нема хороших.і він не святий.Але ж не барига і не коля і не володя)
Відповісти
Хабар. Нице управління, слабкість і не здатність - ось, що демонструє голова ОДа і таких самих плодить голівок в районах. Пєчалька
Відповісти
"Баригу" взяли на хабарі! Що ж ніхто не вічний, ніщо не вічне. І молодці люди, що не змовчали а влаштували йому привід для відсидки. Потрібно викривати хабарників, щоб боялись. Коли хтось намагається взяти хабар треба звертатись в поліцію. І над собою працювати, щоб не давати хабарів, бо ми самі вчимо деяких "баригами ставати"
Відповісти
Правильно сказав,(і весело), дано ту шайту треба вже прибирати з політики...А то сидять там як довбні і не вилазять з своїх нір....Коли б вже прийняли рішення та зміну голово ОДА Гунчика, а поставили такого хорошого політика, з мозгами, от наприкладі як депутат ВРУ - І. Гузь. Ігоре- ти молодець!
Відповісти
ГузеБоти начолі з Бокочем повилазили і строчать коменти і мінусують коменти, що проти Гузя!!! :))) Давайте ще, паліть...:)))
Відповісти
Може би в бібліотеку краще пішли, пане Знайко? Безграмотно пишете)
Відповісти
Хто зна. Може це ПАНІ, а не пан.
Відповісти
Правильно Гузь мочить Гуню!!!
Відповісти
Не туди полізли, шановні коментатори.
Проблеми області треба вирішувати, а не копатись незрозуміло в яких заграницях, як в брудній білизні.
Для початку розберіться з тим, що робиться у вас під носом, а потім робіть висновки.
То не дуже гарно з боку дивиться. коли кидати слова на вітер.
Відповісти
А гарно так про Волинь на цілу Україну:як не ветзавод у Ковелі,то голови хабарники....Гидко і бридко від цього. Але ще гірше те,що від місцевої влади НУЛЬ реакції та дій.Що за господар,що не може навести ладу у домі...ГЕТЬ СОВОК.
Відповісти
Прикольна стаття у нардепа вийшла,хоч читати цікаво.Журналістам деяким ще вчитись потрібно...
Відповісти
А якщо копнути по іншим головам РДА думаю ще й не таке випливе. Гузь молодець, що такі питання підіймає, продовжуй далі в тому дусі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні