--> У Луцьку п'яний батюшка протаранив іномарку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку п'яний батюшка протаранив іномарку

20
5
У Луцьку п'яний батюшка протаранив іномарку
У Луцьку сталася аварія за участю двох легкових авто, за кермом одного з яких був п'яний священик Волинської єпархії УПЦ МП.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив луцький активіст Ілля Токаренко.

Він зазначив, що у четвер, 30 березня, на вулиці Ковельській автівка його друга потрапила в автопригоду.

"Троє батюшок, за кермом Святійшої вогняної колесниці України "Део Ланос", після хорошого пісного обіду (1,6 проміле у водія) направлялися по вул. Ковельській. Не знаю по якій причині, чи то вони почули ГЛАС БОЖИЙ, чи "Шкода Октавія" мого товариша здалася їм ЗВІРЕМ З ПЕКЛА, но вони пішли на таран", - пише активіст.

За словами Токаренка, його товариш тільки встиг машину поставити на ручника і Део Ланос стукнув задній бампер "Октавії".

"Порушивши головний закон святих, почали тикати моєму другові не 200 гривень а диявольсько-масонські американські доляри! По справедливості не хотілося гадощів, но ці Херувими збиралися відкупитися і їхати далі. Власник Шкоди одразу подзвонив на 102. Патрульні приїхали одразу, та запропонували обом сторонам ДТП пройти тест, одна сторона погодилася а Святі отці відмовилися", - зазначив Ілля Токаренко.

Через кілька годин водія Део Ланоса привезли з наркодиспансеру і, як повідомив Токаренко, у крові кермувальника виявили 1,6 проміле алкоголю (при максимально допустимій нормі у 0,2 проміле).

У коментарі для Волинь24 прес-секретар Волинської єпархії УПЦ протоієрей Олег Точинський підтвердив, що справді сталася аварія, за кермом якої був священик.

"З цього питання обставини з'ясовуються. А коли буде ясно, то я думаю, що ми самі навіть офіційно повідомимо", - зазначив Олег Точинський.

Як повідомив речник, за кермом Ланоса перебував отець Олександр Казмірук, який служить у селі Коршів Луцького району.

"Я думаю, що ми самі повідомимо офіційно своїми інформаційними ресурсами. Ситація звичайно, що неприємна і треба відреагувати", - сказав прес-секретар.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Благословенні отці, причастилися і вирішили боротися зі злом на дорозі))
Відповісти
Московські попи з бані їхали. Нічого дивного.
Відповісти
Це не отці а бидлякі, які корчать з себе праведників ...
Відповісти
Постять!!!
Відповісти
шановні отці,а тепер до вас на сповідь?
Відповісти
підараси
Відповісти
підараси
Відповісти
Сам ти підарас...
Відповісти
Батюшки теж люди... цікаво як той на октавії серед дороги поставив машину на ручнік.....
Відповісти
Чьорти вони!!!
Відповісти
На ручник посеред мосту?
Відповісти
Всі ми грішні
Відповісти
сталася аварія, за кермом якої був священик. Обоже, люди.... Редахтура найміть чи шо.
Відповісти
По серед дороги раптово на ручник ? То він сам ручник.
Відповісти
Звичайно священник не правий але і водій Шкоди Октавії стояв у недозволеному місці. Священник був згідний зі своєю виною і не чинив ніякого спротиву. А водій Шкоди з дужками почав роздувати ситуацію, знімати на камеру для "показухи".
Відповісти
Кожна людина помиляється в житті. Людина без помилок це не Людина. Думаю, що в кожного (а особливо в тих, хто тут у коментарях поливає брудом винного ДТП) є грішки за які не хочеться говорити, а тим паче згадувати! Прошу, будьте людьми, не робіть з мухи слона. Якщо людина сіла за кермо в такому стані, то значить поспішала кудись. І ця людина не повинна відчитуватись перед кожним. Я впевнена, що цього священника мучить совість, а також він вже поніс покарання, тому не треба (ще раз повторюю) обливати брудом людину, яку не знаєте. Подивіться на себе в першу чергу! Мені шкода, що ви не знаючи людину таке пишете. Поспілкуйтесь особисто з ним, а тоді пишіть!
Відповісти
Хіба ви не знаєте, що неправедні люди не успадкують Царства Божого? Не обманюйте самих себе! Ніхто, ні розпусники, ні ідолопоклонники, ні перелюбники, ні мужоложці, ні злодії, ні скнари, ні п’яниці, ні наклепники, ні шахраї не успадкують Царства Небесного.
Перше Послання до Коринтян 6:9‭-‬10
По справам пізнається людина!
Відповісти
Їх біблія засуджує, так що горіти їм в аду, якщо не покаються і не навернуться до Бога
Відповісти
по-любому священник не правий - бо ЇХАВ ВИПИВШИЙ, це не дозволяється нікому . А здогадки -куди, нашо , спішив чи не спішив - то вже неважно . На дорозі всі рівні. А в пяного увага і реакція неадекватна. А поведінка теперішніх батюшок, то окрема тема. Серед них є всякі . тільки чогось дається останнім часом в священники ідуть не за покликанням серця, а ... ??
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні