У Луцьку позрубували «живі» дерева біля будинку

5
1
У Луцьку позрубували «живі» дерева біля будинку
У Луцьку біля одного з будинків вирубали "живі" дерева.

Про це в спільноті "Збережемо древній Луцьк" у Фейсбуці написав Ilya Smetanin.

"Нещодавно говорили про вирубку дерев у Луцьку. Сьогодні, кут проспекту Грушевського та вулиці Кузнєцова, між будинками Грушевського, 14 і Кузнєцова, 6, вирубали не одне і не два дерева, а цілий майданчик. Точно не згадаю, що за дерева були, але сам факт. При цьому на розі будинку 14 по Грушевського видно, що будується щось на першому поверсі. Стіна кольору твердих екскрементів і козирок "кольору морської хвилі", - йдеться у дописі.

"Дерева на цьому майданчику були цілком живі, не висохлі. Цікаво, вирубка була проведена законно? Коли я фотографував, хоч і здалеку, але робочі, які проводили вирубку, поглядали на мене недобрими поглядами", - додає чоловік.

Теги: луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
готують майданчик для якоїсь халабуди, не здивуюсь коли це виявиться черговий кіоск депутата Ткачука, яких він за дарма набрав вже не один десяток по усьому Луцьку. підУКРОПчик рулить.
Відповісти
там в тих кущах купа шприців. особисто бачив. що в нас за люди як роблять порядок, то все їм не так. а як зробити, самі незнають.
Відповісти
А для того щоб там не було шприців має поліція дивитися.Так по вашому треба парк вирізати бо там теж злочини трапляються
Відповісти
З вашої логіки поліція у кожних кущах повинна сидіти?Поліції навіть на один парк не вистачить. А по темі люди не вишли, не заборонили, значить їм видніше,певно?
Відповісти
там не далеко гральні автомати, і шушара тусується. так що добре зробили.До речі валиця, Шухевича, а не Кузніцова.Гістю плюсую!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні