На Волині голова райдержадміністрації «погорів» на хабарі

0
4
На Волині голова райдержадміністрації «погорів» на хабарі
Голову Любомльської райдержадміністрації зловили "на гарячому", коли той отримував хабар.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"Що посієш, те й пожнеш ... 2 тисячі "зелених" за землю.
Скільки "врожаю" повинна приносити земля знав Голова Любомльської районної державної адміністрації. Саме він і визначав "скільки", - йдеться у дописі.

"На хабарі в 2 тисячі доларів США його затримали оперативники Управління захисту економіки в Волинській області Нацполіціі спільно з обласною прокуратурою при процесуальному керівництві Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. 2 тисячі "зелених" за виділення 16 га землі в оренду терміном на 10 років. При цьому сума орендної плати зменшувалася в кілька разів і виділялася за рахунок земель невитребуваних часток (паїв)", - зазначає міністр.

За словами Арсена Авакова, зустріч з хабарником призначили в кафе.

"Напевно Голова Любомльської районної державної адміністрації Волинської області збирався відразу і відзначити збір "урожаю", але завадили співробітники УЗЕ і прокуратури", - пише правоохоронець.

Як зауважив Арсен Аваков зараз перевірють причетність "торговця землею" до інших аналогічних фактів корупційної діяльності.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні