Трьох «замів» луцького мера офіційно звільнили

9
-5
Трьох «замів» луцького мера офіційно звільнили
У Луцькій міській раді офіційно звільнили трьох заступників луцького мера – Тараса Яковлева, Юрія Моклицю та Сергія Григоренка.

Про це стало відомо під час засідання сесії Луцької міської ради у середу, 29 березня.

У порядок денний повернули питання про звільнення трьох заступників мера. У зв’язку з поданими заявами «замів» 29 депутатів підтримали рішення про їх відставку.

До слова, думки присутніх депутатів розділилися. Зокрема, депутат Сергій Була зазначив:

«Мене дивує така позиція наших заступників. Приймала на роботу їх Луцька міська рада, вони кажуть, що вони команда Романюка, я не заперечую. Але люди йдуть, не прозвітувавши нам, не сказавши, що вони зробили протягом цього часу. Ми хотіли б почути звіти кожного заступника. Те, що вони озвучили журналістам – це популізм. Цікаво, чому вони так тікають з того корабля, який тоне...».

А очільник фракцій «Народний Контроль» Луцької міської ради Павло Данильчук повідомив:

«Як на мене, це цілком зрозуміла позиція, зважаючи на останні події у раді. А який сенс слухати їх звіти? Ну реально, колеги. Вони передумають і допрацюють пару місяців? Разом з тим, їх місця не можуть бути вакантними. Треба розуміти, хто має прийти на їхні місця. Після рішення про припинення повноважень Миколи Романюка ми маємо розуміти, хто і на який термін прийде на посади заступників».

Виконуючий обов’язки луцького міського голови Ігор Поліщук запевнив, що вже завтра внесе кандидатури на вакантні посади, згодом їх обговорять на комісіях. І вже наступного тижня він планує зібрати позачергову сесію, на якій призначать нових заступників.
Натомість депутат Алла Надточій звернулася до Поліщука:

«Дане рішення заступників зрозуміле, це молоді люди, які хочуть розвиватися далі, а не працювати під тим, під ким не хочеться. Наше право їх відпустити».

На що виконуючий обов’язки мера відповів:

«Працюють не «під», а «для» – для міста, для громади, для лучани.

Про голів комісій я не казав. Майбутні заступники, я надіюсь, будуть працювати «для», а не «під».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
визнати роботу цих дирявих латексів незадовільною, звільнити не за згодою сторін, а за неналежне виконання своїх обов"язків, без будь яких виплат і компенсацій, бо від Санрайзу взяли таку котлету і вкрали стільки, що вистачить онукам
Відповісти
не вкрали, а узяли своє, бо вони як топ-менеджери заслуговували зарплату у доларах. Знаєте скільки роботодавців буде за них змагатися і битися зараз?
Відповісти
які роботодавці, вони підуть усі дружно на біржу і ще доїтимуть державу півроку! Кому ці нездари треба, Ви про що?
Відповісти
Які ви хлопці далекі. Це рейдерський захват влади Укропом. Думайте
Відповісти
Ви всі дебіли, крім "Миколи". Люди пішли в нікуди. Вони будували майбутнє, робили кар'єру і все розсипалось. Проте вчинили порядно, на відміну від двох .... .
Відповісти
Та да. Особлива порядність відчувалася, коли вже написавши заяви, підсунули лучанам свиню, піднявши ціну за проїзд безпідставно. Замідьте не прийняли рішення про електронний квиток, не прийняли рішення про сплату податків за перевіз пасажирів, не відзвітувавши про свою роботу, яку з тріском провалили. А знаєте чого пішли? Просто боялися, що звільнять по статті і лишаться без виплат.
Відповісти
Звичайно моє все розсипалолось яке я будував і не добудував- але не переживайте люди- я за відмиті кошти міста вспів хату побудувати- такщо не все у мене розсипалось- головне осталось на згадку-НОВА ХАТА ДЛЯ МОЄІ РОДИНИ!!!
Р.S.дякую усім хто був поруч і прикривав мене.моя родина оцінила
Відповісти
не буду під новими працювати!!! не буду!!! а толку люди мені від того буде!!! я не дурак за копійки пахати і не відомо перед ким звітуватись!!! нову хату я собі вже вспів побудувати за крадені кошти- такщо йду спокійно!!!
Відповісти
Якби не це звільнення, то я б і не знала, що Киця і Моклиця - це два різних заступника. Це говорить про активність цих діячів!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні