--> Луцький депутат відповів на обвинувачення у продажі контрафакту | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцький депутат відповів на обвинувачення у продажі контрафакту

6
-1
Луцький депутат відповів на обвинувачення у продажі контрафакту
Депутат Луцькради та керівник міської «Солідарності» Петро Нестерук спростував обвинувачення у продажі підробної горілки та попросив фіскалів провести перевірку його магазинів.

Про це Петро Нестерук написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Інтернет видання «Волинські новини» сьогодні проінформували громадськість, що «керівник луцької «Солідарності» нібито торгує контрафактною горілкою». Подібне ображає мою честь і гідність не тільки як громадянина, підприємця, а в першу чергу як керівника міської партійної організації БПП «Солідарність», керівника однойменної фракції в міськраді", - йдеться у дописі депутата.

Петро Нестерук вважає, що політичне поле бою перемістилося від стін міської ради на поле бізнесу. Також він зазначив, що команда УКРОПу продовжує практику використання «брудних» методів для досягнення потрібного результату. Це недопустимо, але це факт.

«Я звертаюсь через засоби масової інформації до керівництва ДФС у Волинській області з незвичайним, але досить важливим проханням. В любий зручний для вас час, бажано якнайшвидше, санкціонувати перевірки підрозділом якості товарів у мережі належних мені магазинів «Гроно», - пише керівник луцької "Солідарності".

Також депутат пообіцяв, що надасть для перевірки належну документацію і гарантував відкритість товару. Про результат перевірки Петро Нестерук попросив розповісти всім.

Як відомо, інформаційне агентство "Волинські новини" звинуватило Петра Нестерука у продажі алкогольних напоїв з підробленими акцизними марками. Також, на сторінках інтернет-видання йшлося про верстат, на якому "штампують" підробні акцизні марки.

Дружина Петра Нестерука, Неля Нестерук, яка є директором мережі магазинів "Гроно" також прокоментувала звинувачення.

«Офіційно заявляю, що вся продукція, яка реалізується нашим підприємством є сертифікована заводами-виробниками і поставляється на договірній основі! Мені не зрозумілі заяви і звинувачення про «верстат» для акцизних марок! Яке відношення мають показані акцизні марки до нашого магазину? Так само і пляшка і висновки шановного експерта Олександра Процика?" - пише Неля Нестерук.

Директор мережі магазинів "Гроно" каже, що коментарі про контрафакний алкоголь є безпідставними.

"Шановний журналіст Аверсу! Ви перебували в магазині і спілкувалися зі мною 10 хвилин, Вам, як представнику ЗМІ, мною було надано необхідні документи і пояснення. Звідки і на якій основі появилися озвучені коментарі? Не хочу вірити і не можу уявити, невже Ви виконували чиєсь замовлення? А схоже…Жаль…», – зазначає дружина Петра Нестерука.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
ласкаво прошу, вже все забрав з прилавків , приїзжайте, дивіться, шукайте , всеодно хер що знайдете
Відповісти
Зара наберу жінці вона тобі пізди дасть
Відповісти
на Устилузі стоять. А Єлову треба згадати і вивезення вночі у понеділок "паленки". Якк учора було здивування і як зашарілася продавчиня у Гроно, коли просто поцікавився чи дійсно тут продається контрафактне бухло??
Відповісти
Крвще перевірте ДНЗ 8,Там жінка Смаля розкрадае харчі діток
Відповісти
нормальний Петя пацан. І чемодани у Київ їздять і тут табличка ділення з Єловою, Швидким і Шпигою работає. Хай працює хлопець, шо не так?
Відповісти
хтось качає нафту та газ минуючи податки а хтось алкоголь продає без акцизний щось десь недомовились як дальше обкрадати неньку Україну
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні