--> «Діти ходять по болоту, як в селі»: лучанка нарікає на відсутність тротуару біля школи | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Діти ходять по болоту, як в селі»: лучанка нарікає на відсутність тротуару біля школи

1
3
«Діти ходять по болоту, як в селі»: лучанка нарікає на відсутність тротуару біля школи
Лучанка звернулася до віце-мера Тараса Яковлева із запитанням щодо ремонту тротуару по вулиці Відродження.

Своє запитання жінка поставила у прямому ефірі на Волинському телебаченні.

«Хочу запитати, коли планується зробити тротуар на проспекті Відродження біля 22-ї школи. Від школи до Писаревського взагалі немає тротуару. А коли піде дощ – то діти як в селі по болоту ходять. А в ту сторону, де дитяча лікарня – зробили стоянку. Вона обгороджена дерев’яним парканом вже кілька років. Тротуару немає, натомість зробили місток з дошок», - поскаржилася лучанка.

Тарас Яковлев відповів, що добре знає про цю проблему:

«Ми мали трошки проблем з власником тої ділянки, оскільки це є приватна власність. Але ми вже знайшли спільну мову з цим людьми. Ми обов’язково там виправимо ситуацію. Можливо використаємо частину бруківки, демонтованої на вулиці Лесі Українки чи в інших місцях і там лад наведемо. Але всі певно бачать, що зараз відбувається реконструкція тротуару на проспекті Відродження. В планах – довести цей тротуар і до школи, щоб учні могли нормально ходити», - зазначив перший заступник Луцького міського голови.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
краща за тих хто в селі та кормить буржуів городськіх
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні