--> ФІФА дала луцькій «Волині» місяць на виплату боргів Стевічу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

ФІФА дала луцькій «Волині» місяць на виплату боргів Стевічу

3
-4
ФІФА дала луцькій «Волині» місяць на виплату боргів Стевічу
ФІФА дала Волині останні 30 днів на розрахунок з Стевічем і виписали лучанам штраф.

Екс-півзахисник "Волині" Саша Стевіч отримав рішення ФІФА, яке зобов'язує луцький клуб не тільки погасити перед ним борг, а й виплатити штраф у розмірі 10 тисяч франків, - пише Експрес із посиланням на ukrainefootball.

Ще в листопаді футболіст заявляв, що "Волинь" повинна йому 70 тис. доларів (5 місячних зарплат), але потім справа заштопорилася. Сьогодні ж стало відомо, що ФІФА зобов'язав луцький клуб погасити заборгованість перед футболістом протягом 30 днів, а також виплатити 10 тисяч швейцарських франків як штраф за невиконання попереднього рішення ДК ФІФА у цій справі.

Якщо протягом 30 днів "Волинь" не заплатить Стевічу борг, то з команди знімуть 6 очок в турнірній таблиці УПЛ. Якщо і це не стане для лучан стимулом розплатитися з екс-футболістом, то їх переведуть до першої ліги в наступному сезоні.

Як відомо, під час переговорного процесу з колишніми футболістами влітку 2016 року "Волинь" не змогла досягти компромісу з декількома гравцями - Стевічем, Селіним та Піщуром.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Палиця, продай кубіка Товстенюка і розрахуєтеся з усіма боргами, ще й на зарплату хлопцям з Волині останеться
Відповісти
Коли Палиця фінансував потрібно було виплачувати зарплату.А Кварцяний як завжди клав чужі гроші у свою кишеню і як завжди казав що гроші вкрали інопланетяни.Пора гнати цього урода і могільщика Водинського футболу який за свою кар'єру не виграв жодного турніру .БЕЗДАР!!!!!!
Відповісти
Кварца вже давно усунули від грошей, він тільки роль каралєви в клубі представляє. Все заправляють люди і родичі Палиці в клубі. Гляньте структуру клубу.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні