--> На відомство Кватирка відкрили кримінал | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На відомство Кватирка відкрили кримінал

0
-2
На відомство Кватирка відкрили кримінал
Через можливі корупційні схеми, у яких задіяні посадові особи Волинського облуправління лісомисливського господарства й Управління екології та природних ресурсів Волинської обласної державної адміністрації, відкрили кримінальне провадження.

Про це повідомив перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик.

Він нагадав, що відповідний депутатський запит він озвучив 2 березня на сесії Волиньради, і тепер за результатами його перевірки
Управління захисту економіки у Волинській області відкрило кримінальне провадження.

"10 березня 2017 року за результатами перевірки запиту слідчим відділом Луцького ВП ГУНП України у Волинській області розпочате та проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, внесеному до ЄРДР за № 12017030010001115, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 358 КК України", - ідеться у дописі.

"Для пересічного читача наведу зміст цієї статті ККУ: «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів»", - зазначив Пирожик.

Як розповів заступник голови облради, той самий запит він адресував також голові Волинської ОДА Володимиру Гунчику.

"«Губернатор Волині», покриваючи посадовців лісового та екологічного відомств, надіслав відповідь, нібито в цих оборудках усе добре і все правомірно. Тим часом з листа УЗЕ Нацполіції вбачається зовсім інший зміст, аніж пише у своїй відповіді пан Гунчик. Може, досить?!" - запитує посадовець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні