--> Сто грамів коксу і вісім тисяч доларів: на Волині накрили наркоділка | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Сто грамів коксу і вісім тисяч доларів: на Волині накрили наркоділка

1
0
Сто грамів коксу і вісім тисяч доларів: на Волині накрили наркоділка
На Волині СБУ вилучила у наркоділка понад сто грамів кокаїну.

Співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури затримали на Волині наркоторгівця при спробі продажу понад ста грамів кокаїну, - інформує прес-служба УСБУ у Волинській області.

Виявилось, що наркоділок планував продати кокаїн місцевому мешканцю.

Оперативники спецслужби задокументували як зловмисник спочатку передав клієнту «на пробу» один грам наркотику, а потім «сторони» домовилися про покупку 116 грамів кокаїну за ціною вісімдесят доларів США за грам.

Продавець підсів у машину клієнта на одній із заправок у Володимир-Волинському районі і вони вирушили до встановленого наркоділком місця на трасі, де мала відбутися оборудка.

Співробітники спецслужби затримали наркоторгівця під час спроби продажу кокаїну, згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Крім 116 грамів наркотику оперативники СБ України вилучили у зловмисника вісім тисяч американських доларів.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 305, ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчі дії.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні