Митний пост «Ягодин» не працює півдня через хабар, - очевидці

1
5
Митний пост «Ягодин» не працює півдня через хабар, - очевидці
Митний пост «Ягодин» уже кілька годин не впускає та не випускає транспорт. Підозрюють, що це пов’язано з тим, що на посту працюють правоохоронці, які «спалили» митників на хабарі.

Про це В24 повідомили читачі, які наразі стоять у черзі у «нейтральній зоні».

Волиняни, які не змогли сьогодні перетнути український кордон, розповідають, що митний пост «Ягодин» не працює приблизно з 13-ої години дня. Він не впускає та не випускає автомобілі.

Спершу черга утворилась у нейтральній зоні між польським та українським пунктом пропуску. Втім, згодом й польські митники перестали впускати автомобілі на українську територію, аби не збільшувати черги.

За непідтвердженою інформацією, роботу митного посту заблокувало те, що українських митників правоохоронці затримали на хабарі.
Фото очевидців
Фото очевидців

Тим часом на митниці цю інформацію спростовують.

«Митний пост працює у штатному режимі, машини оформлюються. Наразі я нічого більше не можу сказати, це вся інформація на цей момент», - повідомив прес-секретар Волинської митниці Ігор Дильов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сьогодні в мене просили хабар в чому я відмовив і за те мене залишили на цілу ніч на митниці. Коли це все закінчиться?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні