Права Юлії Вусенко не порушені,- юрист Луцькради

7
8
Права Юлії Вусенко не порушені,- юрист Луцькради
Начальник юридичного управліня Луцької міської ради Олександр Рачков вважає, що права Юлії Вусенко, яку звільнили з посади секретаря, не порушені.

Про це він заявив під час судового засідання у середу, 22 березня.

Нагадаємо, Юлія Вусенко подала позов до суду, аби відмінити рішення сесії міської ради, яким її звільнили з посади секретаря.

Також депутат подала клопотання про забезпечення позову, яким просить заборонити будь-кому з депутатів головувати на сесії на час розгляду в суді цього питання. Своє клопотання вона мотивувала в тому числі тим, що її права, як секретаря та члена територіальної громади порушені незаконним рішенням сесії.

Втім, начальник юридичного управління міської ради Олександр Рачков заперечив проти клопотання.

"Ми вважаємо, що законні права громадянки Вусенко не порушені. Просимо в клопотанні відмовити", - заявив чиновник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну Рачков давно вже переметнувся на бік Палиці і служить новим хазяям. тут треба було давно це розуміти.
Відповісти
ві просто диплом юриста не купляв як я)))...а захищався чесно....а я просто добре не розібралась бо з дівками після роботки стрес забагато зняла....вибачте мені люди!
Відповісти
Зміни псевдонім на " Укропенко"
Відповісти
Ото фамілія
Відповісти
до юриста-не треба ля-ля, якраз Рачков на 100% правий, він професіонал і на відміну від інших знає свою справу, побільше б таких незаангажованих спеціалістів, його не підкупиш, знав його тата, так само був на своєму місці завжди, так що ваша вусенко бандитська не пройде, а всі добре знають, скільки їй хазяї заплатили, того й дереться так за ту посаду, але правда по любому буде зверху.
Відповісти
При особистому спілкуванні з Рачковим просто вражає його бажання пояснити тобі, чому неможливо Луцьк зробити кращим, як тут все "печально", а елементи особистої розкоші - все заслуга дружини "молодчинки-бізнесменки", а він просто - безталанний бідолашечка на зарплаті держслужбовця. Ще й з рота смердить
Відповісти
Жити гідно у благодатному краї - Дунаєвецька міська об’єднана територіальна громада
http://pvisti.info/index.php/component/content/article?id=2709:zhyty-hidno-u-blahodatnomu-krai
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні