--> «Це повний пздц» - лучанин про непристосованість Луцька до потреб інвалідів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Це повний пздц» - лучанин про непристосованість Луцька до потреб інвалідів

2
-2
«Це повний пздц» - лучанин про непристосованість Луцька до потреб інвалідів
Тротуари, входи до громадських закладів і громадський транспорт у Луцьку не пристосовані для потреб людей з обмеженими можливостями – стверджує громадський активіст Ігор Алєксєєв.

Враженнями про це він поділився у Фейсбуці після того, як з травмою ноги вирішив пересуватися містом.

«Тільки потрапивши в таку ситуацію, ти усвідомлюєш в повній мірі наскільки важко й відсторонено живуть інваліди з вадами опорно-рухового, колясочники й т.д. в нашій країні», - написав Алексєєв.

«Це повний пздц друзі мої,повний! Ні тротуари,ні під’їзди, ні більшість магазинів чи інших установ не пристосовані для таких людей. Про громадський транспорт я взагалі мовчу!», - додав він.

Він додав, що ділиться враженням після того, як спробував пересуватися містом на милицях, і заходити в той чи інший заклад. "Це я ще дуже толерантно сказав" - наголосив чоловік.

«Змінюється все. Справді, милиці переносять в якийсь паралельний світ, де все по-іншому. Ті речі, які ще вчора здавались елементарними, сьогодні стають проблемою. Банальні сходи чи, похід в магазин – це все, я вам скажу, здорово бодрить, якщо ти не можеш повноцінно рухатись!..))», - поділився активіст.

«На тебе по іншому дивляться, сприймають, реагують,спілкуються. Й тільки тоді ти починаєш розуміти, що бути здоровим і повносправним – це величезне благо, яке ми не цінуємо. Принаймні я точно не цінував!», - зізнається чоловік.

«Тому, народ,бережіть своє здоров’я і здоров’я близьких. І не будьте байдужими до долі тих, кому Бог не дав можливості просто ходити по сходах» - каже Ігор Алексєєв.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто би говорив. Людина яка ніколи не платила податків.
Відповісти
Повний п...ц у наших лікарнях, коли прооперована людина пересувається лише на візку, а в туалет заїхати не може, бо вузькі двері. Лікарі беруть на лапу пристойні суми, а елементарні умови у відділеннях зробити не можуть. Тема ніби делікатна, але ж ніхто не знає, де може опинитися завтра. Навіть ці достойники "вищої кваліфікаційної категорії", які в присутності інших хворих у палаті озвучують суму своєї винагороди .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні