--> Дикі танці: Луцьк - єдине місто, де звучатиме радіо Руслани | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Дикі танці: Луцьк - єдине місто, де звучатиме радіо Руслани

2
7
Дикі танці: Луцьк - єдине місто, де звучатиме радіо Руслани
Radio1.ua незабаром почне мовити у Луцьку на частоті 100,1 FM. Це станція, яка дотепер звучала лише в інтернеті.

Переможців конкурсу на 16 радіочастот по всій Україні 16 березня визначила Національна рада із питань телебаченя та радіомовлення. Radio1.ua отримали мовленя лише на Луцьк. Решту частот отримало радіо Країна ФМ, яке тепер загалом звучатиме у 26 містах.

Нагадаємо, на Волині з’явиться нове ФМ-радіо.

Radio1.ua має повністю україномовний контент. Це була основна вимога регулятора. Частота у Луцьку - перша повноцінна, яку отримало радіо. Нині воно мовить онлайн 1ua.online. Плюс тимчасово звучить на декількох малопотужних передавачах біля пропускних пунктів у зоні АТО.

В ефірі Радіо Один - наразі лише українська музика. Програм та живого ефіру поки немає. Нині невідомо, як станція збирається мовити лише на Луцьк - із київської студії чи, можливо, шукатиме інші формати роботи.

Потужність передавача на частоті 100,1 - півкіловата. Це означає, що хороший сингал можна буде спіймати у радіусі 40-50 кілометрів. Тобто територія покриття - Луцьк, Луцький та Ківерцівський райони Волині, а також Млинівський район Рівненщини.

Юридична назва радіо - ТРК «Українське музичне мовлення». Його власники - колишні власники нішевих радіостанцій і телеканалів Юрій Лященко та його дружина Наталія Лященко, відповідальний за проведення «Євробачення» топ-менеджер Національної телекомпанії України і засновник групи компаній «Євромедіа» Павло Грицак, співачка Руслана Лижичко і її чоловік, музичний продюсер, засновник і генеральний директор рекламної студії «Люксен», власник львівської радіостанції «Дуже радіо» Олександр Ксенофонтов, а також бізнес-партнер пана Ксенофонтова Юрій Зелик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЦЕ ПРОКЛЯТТЯ!!!
Відповісти
це прокляття для тебе МОСКАЛЬ!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні