--> «Моєму серцю завдано глибоку рану», - Ляшко прокоментував ситуацію в Луцькраді | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Моєму серцю завдано глибоку рану», - Ляшко прокоментував ситуацію в Луцькраді

12
14
«Моєму серцю завдано глибоку рану», - Ляшко прокоментував ситуацію в Луцькраді
Голова Радикальної партії України Олег Ляшко прокоментував ситуацію в Луцькій міській раді.

«Знову моєму серцю завдано глибоку рану. Троє моїх однопартійців, депутатів Луцької міської ради Аркадій Соломатін, Костянтин Петрочук, Сергій Була продалися за подачки Ігоря Палиці - бізнес-партнера збанкрутілого олігарха Коломойського і зрадили нашу партію», - йдеться у дописі.

Ляшко наголосив, що вигнав усіх трьох з партії та доручив розпочати юридичні процедури, щоб позбавити зрадників депутатських мандатів.

«А Коломойському я раджу тратити гроші не на скуповування оптом тушок у різних партіях, а повернути українцям вкрадені у них 150 МІЛЬЯРДІВ гривень з Приватбанку. Час розплати настане! Я не дам олігархам грабувати українців», - додав головний радикал України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ахуявіть собі!!!!!!
Відповісти
ах ти БУЛА --БРЕХУН . ЩО ТИ НАМ ОБІЦЯВ ? Кому служити ? барахло виявилося , а не мужик . Ляшко тебе дістане і в Луцьку ............................
Відповісти
у мене раніше тільки жопа була ранена
Відповісти
Не вдалось відпрацювати гроші Івахіва. Що ж робити?
Відповісти
Тепер Була готуй мило буде тепе Ляшко петрушити.
Відповісти
Вы бы смогли полюбить радикала, ради чего?
Відповісти
Радикали вчора противно виглядали на сесії. Як мокрі півні ходили в раді. Як можна бути такими продажними? Особливо оплзорився аркаша саламатін. Якщо ви пацани міняєте свою позицію як вередлива дівчина то може одіньте міні юбки і станьте біля міськради. Авось ще понадобитеся укропам. Позор вам
Відповісти
Абасрались радикалы
Відповісти
Аркаша, шкура ти продажна, я тебе колись поважав, потім терпів, а краще б тебе взимку 2014-го Колісник задушив своїм мерседесом на дернівському переході.
Відповісти
Соломатін!!! Я тебе знаю з 2000 року по військовій частині. Ти як був хитрожопий та продажний, так і таким залишився. А тепер і опозорився на все місто Луцьк. Позорище!!!!!
Відповісти
А,що скаже Була-об'їбула?
Відповісти
Нєвіна-ва-тая-я-я-я!))))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні