Робота позачергової сесії - незаконна, буду судитися, - Вусенко

5
2
Робота позачергової сесії - незаконна, буду судитися, - Вусенко
За словами секретаря Луцькради Юлії Вусенко, подальша робота 19-ої позачергової сесії після оголошення нею перерви - незаконна. Адже, згідно із регламентом, обраний головуючий мав таке право лиш під час голосування та обговорення стосовно дострокового припинення її повноважень.

Про це вона повідомила у коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost.

За словами Вусенко, рішення порушило регламент Луцькради, Закон України «Про місцеве самоврядування» та Конституцію України.

«Однозначно, воно буде оскаржене. Цей підпис не міг бути поставленим, тому що юридичний механізм, хто підписує таке рішення, є тільки один – це або голова ради, або секретар ради», - розповіла посадовець.

Щодо позачергової сесії, то Вусенко, як секретар, оголосила перерву у роботі сесії.

«Відповідно до Регламенту Григорій Пустовіт мав право головувати лише під час одного питання, яке стосувалося мене. Надалі, оскільки є 5 днів на підписання рішення, його мали передати мені на підписання і я мала далі продовжувати головувати на сесії. Це нормальний механізм і нормальна практика, я визнавала їхні 14 голоси», - зауважила Вусенко.

Нового секретаря ж може бути призначено на черговій 20-ій сесії, яку призначили на 21 березня і саме на ній може бути призначено секретаря.

Тож «варварські методи» та значна кількість порушень, на її думку, однозначно приведуть до суду.

«Інші прийняті рішення будуть нелегітимними. Вони опираються на те, що радою надали право підпису Григорію Пустовіту. Такого у природі бути не може, і у нас, на жаль, немає таких норм законодавства, які визначають, що та чи інша рада може надати право Іванову, Петрову чи Пустовіту право підпису», - каже вона.

Мовляв, виключні випадки перелічені і в законі.

«Прокуратура відстежує ці процеси, Служба безпеки України відстежує ці процеси, багато юристів. Мені теж цікаво, якими будуть наслідки», - підсумувала секретар.

Заголовне фото: Конкурент
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
можеш тільки тепер дура їх солі на ху.. ой на хвіст насипати
Відповісти
Раджу вусенко піти в курінь любимий з своїми сабутильниками добре врізати і уступити місце достойній людині, мало каші з'їла, щоб містом керувати, не все зелені рішають, є ще вищмй суд-Божий.
Відповісти
Козлюра Хазяїн міста.
Ну тепер і Замок знесе під забудову.
Відповісти
Тухле м'ясо вусенко під виглядом стейка приправлена спеціями і соусами і т. д. від самопомічі була подана до організму міськради. Так от тухле м'ясо викликало різні явища, але під дією пігулок покійного і банди контин!ума бовталось по кішках. Результат один у всіх. Думала що красиво зайшла, несподіванка, я такая сепер пупер, люблю себе, а вихід банальний, під впливом шлункових соків влади і грошей процес прискорений до появи одної єдиної консистенції на виході, зі спробами ще довше затриматись викликаючи зловонь і метеоризми. Що так смердить у міськраді- це вусенко родилась обратно! Ура тепер вона ще одна какAшечка займе почесне місце у нашому великому нужнику ВР
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают намного больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть СМИ подает неправдивую информацию, поэтому приходится искать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только качестенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/vixidni-dni-v-grudni-2018-roku-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/biodinamichnij-posivnij-kalendar-na-gruden-dlya-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/kalendar-ribolova-na-2017-rik-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/socialna-dopomoga/nachislenie-bolnichnyx-v-ukraine.html
https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/prognoz-pogody/yaka-bude-pogoda-na-pasxu-2019-roku-v-ukra%d1%97ni.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні