Гунчик пояснив, чому не прийшов на сесію Волиньради

4
-14
Гунчик пояснив, чому не прийшов на сесію Волиньради
Володимир Гунчик заявив, що не прийшов на сесію Волинської обласної ради, бо свою позицію щодо розгону блокади торгівлі з окупованими територіями висловлював раніше.

Про це в коментарі журналістам розповів голова ОДА у вівторок, 14 березня.

Нагадаємо, голова обласної ради Ігор Палиця скликав сесію, аби прийняти звернення до керівництва держави щодо ситуації з блокадою торгівлі з окупованою територією.

На пленарному засіданні голова ради заявив, що фракція «Солідарність» не прийшла на сесію у повному складі. А очільник обласної фракції «УКРОПу» Вячеслав Рубльов запевнив, що під час сесії у кабінет голови ОДА викликали сільських голів та голів громад, аби переконати їх вступати до лав БПП «Солідарність».

Згодом з’ясувалось, що під час сесії в кабінеті голови облдержадміністрації відбувалось засідання фракції «Солідарність» в обласній раді.

Пізніше Володимир Гунчик пояснив, що фракція обговорювала бюджетні питання. В той же час губернатор запевнив, що готовий так само зустрітись з усіма фракціями.

Губернатор заявив, що не прийшов на сесію, бо свою позицію щодо розгону блокади висловив напередодні.

«Ми вже звернення по блокаді приймали. Представники громади свою позицію вже висловили, а сьогодні інші представники громади ще раз це повторили. Вчора була площадка громадська, сьогодні – депутатів обласної ради. Немає заперечень, я ж як депутат обласної ради свою позицію вже висловив і за ніч вона не змінилась», - наголосив керівник ОДА.

«Я проти силового розгону, проти переслідування. Я вчора сказав, що усі хлопці будуть відпущені і вони сьогодні відпущені. Але якщо є якісь порушення, як з боку активістів, так і з боку силовиків, вони повинні відповідати перед законом», - додав посадовець.

Також він зауважив, що сесія була нелегітимною, адже скликана з порушенням регламенту. Зауважимо, позачергова сесія повинна скликатись за добу до її проведення, а Ігор Палиця підписав розпорядження про її проведення сьогодні вранці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дістав вже той Гунчик своїми бюджетами! Кому він локшину вішає? Виконують, перевиконують ті бюджети на нарадах, а людям все гірше і гірше живеться, то для кого то все?!
Відповісти
Щоб жилося краще, потрібно працювати.
Відповісти
Зараз Палиця на Волині "цар і бог",нащо йому дотримуватися якогось регламенту,якщо у Верховній раді його ніхто ніколи не дотримується.
Відповісти
гунчик СВОЛОТА.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні