Роман Бондарук поскаржився Ляшку на луцьких радикалів

3
4
Роман Бондарук поскаржився Ляшку на луцьких радикалів
Очільник Ради голів ОСББ Луцька Роман Бондарук вважає, що місцеві радикали перешкоджають впровадженню енергоефективних заходів, натомість лобіюють власні бізнесові інтереси.

Про це він написав у блозі на «Волинь24».

Роман Бондарук нагадав, що на останньому черговому засіданні міського виконавчого комітету 23 лютого радикал Андрій Парфенюк закликав не голосувати за відшкодування відсотків за енергоефективними кредитами сімом ОСББ. Зрештою, рішення було провалено.

Згодом, каже член виконкому, довідався, що представники «Радикальної партії Олега Ляшка» поширюють серед депутатів міської ради і членів виконкому неправдиві чутки.

«Кажуть, що вони проти видачі цих кредитів, бо на цьому, мовляв, наживається конкретна фірма. Навіть мене, а також Юлію Сабатюк приплітають! Кажуть: це Бондарук і Сабатюк нажитися хочуть, не давайте кредити цим ОСББ! Мало того! Радикали відверто і безсовісно лобіюють інтереси фірми депутата Луцької міської ради . От, мовляв, його фірма зробить усе краще…», - наголосив Роман Бондарук.

Він зауважив, що лише члени ОСББ вправі вирішувати, яка фірма виконуватиме роботи у їхньому будинку.

Також член виконавчого комітету закликав колег не ставати на заваді енергоефективним заходам у місті, а Олега Ляшка – звернути увагу на те, чим займаються представники його політичної сили у Луцьку.

«Чи знаєте, що луцькі радикали вставляють палки в колеса впровадженню енергоефективних заходів!? Чули, що вони лобіюють інтереси бізнес-структур!!? Якщо ні – то інформую вас: саме цим вони і займаються. Нагадайте, будь ласка, їм, що вони повинні служити інтересам громади і країни!», - резюмував Роман Бондарук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зараз заплачу!!!!!!!!
Відповісти
Смішно виглядає коли рейдер через підставні фірми в три дорога дурить лучан кричить тримайте вора
Відповісти
Я знаю тільки те, що ти забрав людські гроші в Західінкомбанку та купив на них депутатство!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні