«Ти йдеш до Бога, а потрапляєш на кастинг»: як шоу-мен Притула сходив до сповіді

9
28
«Ти йдеш до Бога, а потрапляєш на кастинг»: як шоу-мен Притула сходив до сповіді
Сергій Притула після походу до церкви “висповідався” у соцмережах.

Допис шоу-мена у телеведучого про його недавній візит до храму та враження від атмосфери у ньому зібрав велику кількість переглядів і викликав дискусію серед читачів.

Ось як свій похід до церкви описав Сергій Притула на своїй сторінці у Фейсбуці:

«Тиждень тому ходив до сповіді.

Не встиг зайти до церкви, як одразу отримав від доброї парафіянки пораду, яку ікону потрібно піти поцілувати. «Тут же!» (с) Лесь П.

Подякував за пораду.

Після сповіді, став в чергу до причастя. Попереду мене чоловік 20-ть. Стою, щось своє думаю, хор слухаю. Підходить жінка, років +/- 40: «Складіть руки на грудях»!

Подякував за увагу.

Після причастя вирішив не стояти в гурті людей, які вишикувались за проскурками, а відійти вглиб церкви, щоб там дочекатись, коли треба буде піти «під чашу». Ступив два кроки, якась бабця ловить за руку: «Кууууди?!!! А під чашу?!».

Подякував за турботу.

А потім окинув оком люд в церкві і побачив, що немає жодного парафіянина віком від 15 до 25. Та, коротше, я в свої 35-ть був там наймолодшим. І подумав про те, що саме завдяки ось таким «порадницям» наша молодь йде куди завгодно: в іншу віру, в атеїсти, в секти і т.д., тільки не в церкву. Бо ти йдеш до Бога, а потрапляєш на «кастинг правильності перебування в храмі».

“Так нагнівався, що треба знову йти сповідатись. Уфффф…” - зробив висновок Притула.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
28

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
знов жінки погані, ну ясен пень. хто ж ще.
Відповісти
Ну справжній вар"ят. В найгіршому значенні цього слова. Віра і все що з нею - особиста справа кожного.Справд, не розумію, як можна писати про це в фейсбуці.
Відповісти
Він правий, на мою думку.
Відповісти
правий
Відповісти
Повчати старі бабці в церкві люблять.
Відповісти
Частіше ходив би до церкви то знав би де стати і як правильно шо робити.
Відповісти
Вибачте яке вам всране діло де хто знас стає і тим паче як. Ми до Бога приходимо а не на оглядини, а перед ним ми всі рівні і йосу явно паралельно чи ви булете з ліва чи справа стояти. Все правільно сказав саме через таких клоунів і верне від вашох церков. Бо віра це духовне а не ваше матеріальне. А для вас це бізнес на вірі.
Відповісти
Ще один доказ, що це тупо православнутий шоу-обряд, де маразматичним бабцям важлива атрибутика, попа\іконку дихнути, ще якісь дивакуваті обряди виконати, але істинної віри там нема, треба бдіть! Мало лі хто неправильно руки склав, чи не там став)
Відповісти
Якщо не там стане, то Бог розгнівається чи натовп?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні