Директор волинського бурштинового підприємства звернувся до Генпрокурора та НАБУ

3
13
Директор волинського бурштинового підприємства звернувся до Генпрокурора та НАБУ
Керівник КП “Волиньприродоресурс” Василь Столяр каже, що готовий співпрацювати з правоохоронцями.

На сайті обласної ради оприлюднили листи за підписом керівника обласноого комунального підприємства “Волиньприродоресурс” депутата облради Василя Столяра до Генпрокуратури та Національного бюро розслідувань України.

Приводом адресувати ці звернення стала поява ухвал Печерського районного суду міста Києва про тимчасовий доступ до документів підприємства, що стосуються обслуговування рахунків в банківських та казначейських установах.

Нагадаємо, 15 лютого у стінах Волиньради відбувся обшук. Працівники ГПУ, які проводили обшук, вилучили рішення і протоколи засідання комісій, пов’язані з видобутком бурштину і сторенням “Волиньприродоресурсу”.

Про ухвалу Печерського суду щодо доступу до банківських документів стало відомо 10 брезня.

Василь Столяр у своєму зверненні наголошує: усі рішення облради приймалися публічно у присутності ЗМІ, а спеціальні дозволи на користування надрами отримані на підставі підпункту 1 пункту 8 Порядку надання спеціальних дозволів на користування надрами, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30.05.2011 № 615, що й було зроблено.

"Наголошуємо на тому, що головною метою створення КП «Волиньприродресурс» є ефективне використання природних ресурсів, залучення додаткових коштів до державного бюджету та бюджетів територіальних громад області, виключно у порядку та в спосіб, передбачених чинним законодавством України.

Будучи переконаними у правомірності своїх дій, публічно заявляємо, що КП «Волиньприродресурс» налаштоване на конструктивну співпрацю з правоохоронними органами, готове надавати всі необхідні для розслідування документи та інформацію, зазначені в ухвалах суду, а також всі інші документи, що можуть в майбутньому вам знадобитися для проведення всебічного та об’єктивного розслідування справи", - зауважує Василь Столяр.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кропу кінець. Давно вже треба було ту банду вигнати. Може нарешті люди зрозуміли що то за херівники женевські
Відповісти
Я. ні до якої партійної касти неналежу, але те що зробив не укроп а сам палиця для людей вам всім ще пєрдєть і пєрдєть.
Відповісти
А ще вигнати свору Континіуму не тільки з міста й області, але й з України і майно націоналізували у обласний бюджет!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні