Що зміниться у луцьких тролейбусах з появою валідаторів

6
-6
Що зміниться у луцьких тролейбусах з появою валідаторів
Директор Луцького підприємства електротранспорту розповів , як зміниться система оплати у тролейбусах.

Директора ЛПЕ Ігор Грицюк повідомив, що всього планується впроваджувати нову систему в три етапи, - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

На першому етапі кондуктори залишаться на своїх місцях. З 27 березня вони будуть видавати квитки вже за допомогою валідаторів. Відповідне навчання пройшли 80% кондукторів.

СПОЧАТКУ КВИТКИ ДАВАТИМЕ КОНДУКТОР

«Кондуктор підходитиме до кожного пасажира і даватиме квиток. У кондуктора буде 3 картки: студентський\учнівський, повний, пільговий (нульовий). Приміром, в тролейбус заходить студент, дає кондуктору 1 гривню. Кондуктор прикладає відповідну картку і валідатор видає квиток. Те ж саме буде з повним квитком і пільговим. Пільговик пред’являє посвідчення, і кондуктор за допомогою спеціальної картки видає нульовий квиток, який пасажир зобов’язаний зберігати до завершення поїздки», - пояснив Грицюк.

З його слів, спочатку валідатори працюватимуть у тестовому режимі, щоб наглагодити усі деталі, а по тому ЛПЕ подасть клопотання на виконком затвердити робочий процес.

ПАСАЖИРОПОТІК МОЖНА БУДЕ БАЧИТИ ОНЛАЙН

На квитку мають бути певні реквізити: назва підприємства, номер маршруту, вартість проїзду, час видачі квитка . Ці дані будуть надходити на програмне забезпечення, де буде зберігатися інформація: на якій зупинці пасажир зайшов, на якій вийшов, який це пасажир.

Крім того, ця система буде з’єднана з 1С бухгалтерією, яка працює на підприємстві. Це дасть змогу ЛПЕ онлайн буде бачити пасажиропотік.

Згодом, на другому та третьому етапах, планується, що через валідатор оплатити квиток можна буде банківською картою. Причому, будь-якого банку, оскільки працювати будуть з платіжними системами, якими користуються всі банківські установи: Maestro та MasterCard.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
великий брат стежитиме за нами і знатиме коли і на якій зупинці я зайшов і де і коли вийшов)
Відповісти
навряд чи великого брата зацікавить пасажир тролейбусу.
Відповісти
в маршрутки ставте теж
Відповісти
В маршрутках не кошерно, тіко в тролейбусах і ніде більше
Відповісти
поставте засоби обліку в маршрутки і питання вартості проїзду відпаде само собою!!
Відповісти
Дуже правильно.Відпадуть липові пенсіонери. І готівки не буде в лапах.Це потрібно зробити в маршрутках,тоді побачите,яка виручка осідає в карманах водіїва-хапуг.Крадуть безбожно ці водили, а яке хамське обслуговування і перегонки.Вони не схочуть працювати,бо не буде що красти.Один водій хвалився знайомому,що має лівака кожного місяці 10 і більше тисяч.А вони ще хочуть підняти за проїзд.І все вирішиться моментально,як не буде налічки в руках. І ще зробіть такі валідатори або термінали в бюджтених організаціях,де є платні послуги. Особливо це стосується бібліотек.Оце зайшла зробити ксерокс, а там в бібліотеці в центрі якийсь цирк.Сидить гардеробщиця,яка бере гроші з якого дива гардеробщики завідують фінансами там,що не має бугалтера.А ще дико стало,коли мене заставили самій писати на бумажці,яку самі вони роздрукували тіпа ,то відомость, писати самій прізвище і розписуватися, а суму чомусь не поставили видно потім ставлять,яку потрібно.Це,що за кіно.Це такий облік грошей.Знаєте,як у фільмі "Весілля в Малининівці" на я себе еще намалюю.Це якийсь абсурд на бумажках в бюджеті записувати гроші. Одну здали, а три в карман-це не облік. Жах.А, як такі бумажки пропускає КРУ,де квитанції і розхідні касові ордери? Я працюю у фіскальній службі і прямо жахнулася,як живуть директори бюджетних організацій в яких зарплати солідні.Такий облік грошей-це складові корупції в державних установах.Не можна вести облік на бумажках,які стврила сама директор установи.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні