«Може нам усім пора на перевибори?» - Микола Яручик про ситуацію в луцькій мерії

6
10
«Може нам усім пора на перевибори?» - Микола Яручик про ситуацію в луцькій мерії
Депутат Луцькради Микола Яручик заявив, що рада стає недієздатною.

Про це він розповів 2 березня у мерії.

Нагадаємо, на четвер, 2 березня, у Луцькраді запланували продовження пленарного засідання позачергової 19-ої сесії. Головне питання дня – визнання факту смерті Миколи Романюка та призначення в.о. мера.

Однак, сесія так і не відбулась через відсутність депутатів.
Таку ситуацію прокоментував позафракційний депутат Микола Яручик.

«Я хочу звернутись до своїх виборців: я вже вкотре приходжу на сесію, але вона не відбувається. Я прийшов донести свою позицію і визнати смерть Миколи Романюка. На жаль, так сталось. Я хочу подякувати виборцям за те, що дозволили мені відстоювати їхні інтереси», - зазначив обранець громади.

Також депутат звернувся до своїх колег, які не приходять на сесії:
«Особисто я не можу зрозуміти, чому так складається ситуація, чому не приходять депутати. Таке враження, що рада стає недієздатною. То може нам усім пора піти на перевибори? Для чого ці закулісні ігри? Я особисто прийшов сюди працювати».

Таку заяву присутні у залі обранці зустріли оплесками.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яручик красава!
Відповісти
Колян, ти молодцааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Продажні дармоїди!
За свій рахунок хоч щодень робіть вибори!
Відповісти
Ціна питання!
Вусенко підтримують 18-19 депутатів, менше половини, тобто ця команда не зможе прийняти жодного рішення, а зможе, при визнані Вусенко в.о.голови блокувати будь яке рішення "вето".
Інша команда має підтримку 23-24 депутати і можуть приймати рішення і нести за них відповідальність, але не можуть скликати сесію.
Виникає питання - то хто блокує роботу Луцької міської ради, не дає приймати рішення по земельних питаннях, по тендеру закупівлі молока для шкіл. ХТО РОБИТЬ ЗАРУЧНИКАМИ НАС МЕШКАНЦІВ ЛУЦЬКА. Одна особа - Вуксенко і "бажаючі" стати дупутатами ві Самооборони.
Відповісти
серед депутатів багато посторонніх людей! а це не правильно!
Відповісти
депутат став депутатом завдяки партіі! потім її зрадив! і далі хоче бути депутатом! потім знову зрадить дурдом! який же це депутат! грати в шию!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні