Волинянин-вандал зруйнував понад 30 могил

0
-1
Волинянин-вандал зруйнував понад 30 могил
На Волині чоловік пошкодив понад 30 могильних пам'ятників на двох кладовищах.

Сьогодні, 01 березня, до Ковельського відділу поліції надійшло повідомлення від 53-річної жительки села Старі Кошари про те, що на місцевому кладовищі пошкоджені надмогильні пам’ятники, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Поліцейські встановили особу зловмисника та з’ясовують причини та обставини вчинення чоловіком правопорушення.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група відділу поліції. Поліцейські встановили особу зловмисника та з’ясували, що 51-річний житель цього ж району на цвинтарі у селі Старі Кошари металевим молотком пошкодив 26 надмогильних мармурових пам’ятників та 4 дерев’яні хрести.

Після цього, він поїхав на підводі до сусіднього села Тупали Турійського району, де пошкодив ще 5 нагробних хрестів. На цьому ж кладовищі зловмисника затримали поліцейські Турійського відділення поліції. Знаряддя злочину вилучили.

Відомості поліція за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за наругу над могилою. Санкція статті окрім штрафних санкцій передбачає, зокрема, до трьох років позбавлення волі.

Поліцейські під час досудового розслідування з’ясовують причини та обставини вчинення чоловіком правопорушення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні