Терещук таки виграв конкурс на посаду першого заступника губернатора Одещини

1
8
Терещук таки виграв конкурс на посаду першого заступника губернатора Одещини
Переможцем конкурсу на посаду першого заступника голови Одеськой ОДА оголосили Олександра Терещука, який з листопада 2012-го по липень 2014 року очолював УМВС України у Волинській області.

Результати конкурсу оголосила ввечері 27 лютого конкурсна комісія, – інформує видання Таймер.

Терещук набрав найбільше балів – 19,5 – у ході співбесіди. Крім того, вважають у комісії, він найкраще впорався із ситуаційними задачами на другому етапі конкурсу.

Тепер Терещук має пройти спецперевірку, яка зазвичай триває близько 25 днів, тож призначений на посаду буде ближче до кінця березня.

У розмові з журналістами після оголошення результатів конкурсу Терещук заявив, що своїм основним завданням бачить наведення порядку в роботі правоохоранних органів — тим більше, що ситуація у цьому сенсі в Одеській області далеко не найкраща.

"Пройде місяць-другий, приїдуть люди відпочивати, до цього часу потрібно навести порядок", — заявив Терещук.

Нагадаємо, разом із Терещуком у другому етапі конкурсу брали участь Олександр Кулешов, Віктор Скрипник і Олександр Філатов.

Довідково:

Олександр Терещук народився у 1964 році у Вінниці, у правоохоронних органах – з 1984-го.

Працював переважно в Києві: в 2008-му очолював Печерський райвідділ, тоді був заступником начальника Київського управління МВС, потім очолив міліцію Голосіївського району столиці.

У 2012-му році очолював управління боротьби з незаконним обігом наркотиків, потім майже два роки працював начальником управління МВС Волинської області.

Зрештою, у липні 2014-го очолив міліцію Києва, на цій посаді пропрацював до грудня 2015 року.

Перебування на посаді супроводжувалося скандалом: Терещук потрапляв під дію закону про люстрацію, але президент Порошенко особистим указом звільнив посадовця від відповідальності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А вам що з того? :) Дивіться що у самих під носом робиться! :) От якби голова ОДА був постійно відсутній в області, а з'являвся лише раз у місяць на важливу нараду, щоб цікаво тоді "співали" Вітів, Пирожик і Ко.? :)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні