Головний волинський дорожник пояснив, чому після зими зі снігом зійшов асфальт

6
-9
Головний волинський дорожник пояснив, чому після зими зі снігом зійшов асфальт
Директор департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Іван Мирка прокоментував жахливий стан доріг області.

Про це чиновник повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

Посадовець зазначив, що останнім часом через соцмережі і ЗМІ лунає негативна інформація про поганий стан доріг в області.

"Асфальт, що зійшов зі снігом, є основним гаслом, а поламані автомобілі основним наслідком. Так дійсно дороги в складному стані і ми несем за це відповідальність. Ще в 2015 році командою Облдержадміністрації була вироблена Стратегія яка, якщо коротко і в основному, передбачає щороку капітально ремонтувати одну дорогу, а інші кошти витрачати на аварійновідновлювальний та поточний ремонт усіх 6200 км доріг", - йдеться у дописі Івана Мирки.

При такому досить невеликому фінансуванні команда чиновника вважає, що неможлво всі кошти витрачати лише на ямки, "слід робити і те, що залишиться на роки".

Таким чином планують до 2020 року оновити всі основні магістралі. В 2016-му зробили напрямок з Луцька на Львів. А у 2017-му запланували ремонт в напрямку Луцьк-Володимир та об'їзні біля Луцька.

"Крім того волинська облдержадміністрація є активним учасником та ініціатором реформи дорожної галузі, з 2018 року нарешті запрацює дорожній фонд. Згідно цього закону нарешті кошти на дороги будуть автоматично надходити виключно на ремонт та будівництво доріг, а також що дуже важливо нарешті підуть кошти на дороги місцевого значення. Для ремонту усіх доріг місцевого значення необхідно 72 млрд. грн.," - йдеться у дописі чиновника.

Проте Іван Мирка закликав Службу автомобільних доріг та Волинський облавтодор якісно і сумлінно виконувати свої задачі та договірні зобов'язання, якісно проводити роботи, пам'ятати про відповідальність.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пора тєбє міняти то тато твій був то син рулить
Відповісти
Ти дармоїд, герой несчасний. Я не розумію як і що ти там латаєш, але дорогу на Ковель вже тричі робили ямковий ремонт і їхати можна тільки впосередині, а колії такі, що можна злетіти з траси
Відповісти
"Стратегія"одна_побільше локшини на вуха і довше втриматись на посаді!
Відповісти
Мирка ми прийдемо ібудем бити, Чуєш сильно бити будемо головою об той асфальт.. Чекай підзбираємо сил і зробимо тобі аля депорт позорище ср..-не.
Відповісти
Ще б менше гравію зимою писипали яким вибивається асфальт, і пробиваються шини(з власного досвіду)...а більше нормального реагенту!
Відповісти
Мир ці запхати лома в дирку
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні