«Учорашні події в Луцькраді - спроба реваншу УКРОПу за програні вибори 2015 року», - Григоренко

17
14
«Учорашні події в Луцькраді - спроба реваншу УКРОПу за програні вибори 2015 року», - Григоренко
Заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко вважає, що команді Миколі Романюка треба дати можливість допрацювати перехідний період і забезпечити нормальну життєдіяльність міста до виборів.

Про це він розповів у коментарі виданню “Волинь24”.

“Що відбулося учора? Ми, команда Миколи Романюка, хотіли провести позачергову сесію, щоб Юлія Вусенко стала повноцінним виконуючим обов’язків міського голови і, відповідно, забезпечити на перехідний період нормальне повноцінне функціонування міста та всіх його структур. Наші опоненти натомість хотіли усунути від влади її та всю команду шляхом переобрання секретаря і всіх чи переважної більшості заступників від управління містом.

За наявною інформацією, з переважною більшістю заступників Луцького міського голови представники УКРОПу вели таємні перемовини про те, що вони готові, ймовірно, лишити їх на посадах навіть за умови зміни секретаря. Вели перемовини навіть із колишніми заступниками Миколи Романюка, які є вже пенсіонерами за віком. Отже, управлінців у них немає, а жага влади, політичного реваншу за програні попередні вибори є”, - заявив Сергій Григоренко.

За словами заступника Луцького міського голови, сесію міської ради не проводили раніше, тому що “протягом останніх двох тижнів наші опоненти чинили шалений тиск на депутатів інших фракцій, щоб схилити їх до своєї тимчасової більшості”:

“За неофіційною інформацією, використовували різні методи: певні мотивації, певні просування по роботі, декого лякали. На жаль, дехто із депутатів окремих фракцій зрадив”, - додає Сергій Григоренко.

Заступник мера наголошує, що команда Романюка вивчала, як діяли у подібних ситуаціях у різних містах України:

“Ми аналізували подібні ситуації в інших містах України, де міських голів усували або ж вони помирали (наприклад, у Рівному, Миколаєві, Вараші на Рівненщині). Там і в усіх випадках в Україні (наприклад, коли міський голова вмирав) завжди депутати давали можливість секретареві і тій команді, яка лишилася, допрацювати перехідний період, щоб забезпечити нормальну життєдіяльність міста. А далі вже йшли на вибори - і хтось перемагав”.

А відтак Сергій Григоренко закликав політичну силу УКРОП “не ганьбити наше місто такими діями на всю Україну”.

“Дайте нам зараз спокійно забезпечити функціонування міста. А далі - йдіть собі на вибори. І якщо ви чесно виграєте, будь ласка, керуйте”, - каже Григоренко.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: "Лютнева революція 17-го, або Як у Луцьку власть міняли. РЕПОРТАЖ ЗІ СКАНДАЛЬНОЇ СЕСІЇ"
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
УКРОП і чесні вибори - абсолютно несумісні речі. це партейка, яку давно треба закрити за масовий підкуп виборців на всіх рівнях.
Відповісти
Дайте Григоренку ще трохи вкрасти.., до колекції не вистачає ще одних туфель з крокодилячої шкіри...
Сірожа.., знаючи твою жадібність, підлість і т.д.., на місці своїх опонентів ти вже всіх повиносив би з кабінетів.., успагойся..., посиди ще трохи....
Відповісти
нехай Григоренко знову заплатить вчителям, вихователям садочків . няням і з ними піде агітувати поквартирнот за владу . Совістливий наш
Відповісти
Ти всіх знаєш, всім даєш характеристики. А хто ж ти такий маг? Відкрийся, чому насунув на пику презерватив? І за туфлі знаєш, і за прокуратуру з Яковлєвим. А чи не підглядав в спальню до цих хлопців через замкову щілину? Чи не наступав в тебе від цього задоволення оргазм через ніс? Хочеш, я тут напишу, хто ти такий? І чого ти вартий?
Відповісти
Товстенюк Саша провалив план захоплення влади у місті. Бліцкриг не вдався. В УКРОПі думають кого можна купити ще і як. ведуться консультації.
Відповісти
Укропівців-коломойців неповинно бути у міськраді.
Відповісти
Козлюку пообіцяли заммера по економіці. Людині що каже слов ДИРЕХТОР, АТОБУЗ, ТИЇВОТ
Відповісти
Пустовіту пообіцяли секретаря міської ради. Цей прапорщик з Батьківщини спить і бачить себе секретарем. На його думку не може бути кращого секретаря як він. УКРОП чудово знає таке бажання Пустовіта і цим він його купив. А Козюрі обіцяють що дозволять будуватися на березі Стиру у Старому місті. Хоча я на його місці не був би таким крикливим, працюючи на УКРОПів. так як кримінальна справа козюрчика за квартирне прокурське питання ще може виплисти)
Відповісти
Існує категорія людей, яких нічого не міняє. Крім, звичайно, 1,5 куба землі і чотири цвяхи в віко. До цієї категорії належить козлюк. Можна скупити десятки "дипломів" і залишитися контролером старого ринку, ходити по рядах, совати бабцям квиток за місце, заглядати циганам під спідницю, чи чогось не вкрали, обідати чебуреками за три гривні штука. Козлюк - ти такий. Тобі в тому лайні, яке може запанувати в раді, буде тепло і комфортно, як гнійному жуку в свіжовикладених конем фекаліях. Ти не туди поліз, ти просто базарний дядко, який за місяць буде торгувати на ринку розсадою капусти і томатів. Такі, як ти , марнують загальну картину влади міста в найгіршу сторону.
Відповісти
Не доработать, а доворовать...
Відповісти
Укропи просто бояться чесних виборів, бо це ще ж гречку людям закупити для роздачі треба, бабло підготувати для підкупів.
Бєспредєл і цирк, спекулюють навіть на смерті мера заради власних амбіцій.
Відповісти
недавно потрапив у яму на Набережній - розвалив колесо і пошкодив підвіску. Зустріну тебе чи Яковлева - розіб"ю вам улибальники обом, госпідари ср*і.
Відповісти
а що думав григоренко, коли були вибори в 2015?
Відповісти
Шановний пане великий політик згадай як Ви працювали радником голови ОР іщо Ви тоді радили Грицюку При чому тут компнда Ви якщо думаєте про людей міста спокійно відійдіть в сторону. якщо в вас немє більшості і чекайте виборів щоб вас знову обрали Це буде чесно А то тоимаєтесь за посади і думаєте що ви найкращі а може тіщо прийдуть то хоч вулицю приберуть по якій провожають героя або пройдутьс я по Л Украінки вулиці і послухають що люди говорять про команду Вас люди не обирали а рада і вона має право переобрати а Ви зспокойтесь і працюйте на громадуа не прикривайтесь Романюком показуйте свою роботу а люди визначаться А відносно пенсіонерів заступників то про них будете судити якщо зробите хоча б половину того що вони зробили Парковки по місту робота транмпорту межі міста що закінчено А ви хочете судити про роботу інших візьміть віники в руки
Відповісти
Григоренко дуже симпатичний. Схожий на якогось американського президента. Чи на актора. І жінок любить. Був би хорошим мером.
Відповісти
Ну вже дуже УКРОП рветься до влади. Практично вся Волинська область крім луцька під її контролем.
З приходу УКРОПу покращення в Луцьку не чекати. Дайте нормально допрацювати нинішній владі, дочекатися виборів, а тоді з тверезою головою обрати нову владу (але ж толку з того, що люди у нас продажні прийдуть до влади, запропонують їм ХХХХХХ грн і стануть вони рабами у свого "Хазяїна"

Відповісти
Колись я запитав свого близького друга. А чому ти не станеш депутатом( будь-якого рівня?) у те бе ж є усе для того? А він мені відповів: Ти що мене рахуєш людиною без совісті і честі? Після останньої сесії я зрозумів, що він був правий. У цих нелюдів немає ні совісті ні честі ні гідності.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні