У Луцьку маршрутчик поїхав повз траурну процесію і обматюкав пасажирів

34
77
У Луцьку маршрутчик поїхав повз траурну процесію і обматюкав пасажирів
Водій луцької маршрутки, попри обмеження руху транспорту через вшанування загиблого бійця, поїхав проспектом Волі, а згодом ще й обматюкав пасажирів.

Про свої пригоди у маршрутці розповів Андрій Костенко у Фейсбуці.

ЇХАВ НА ВИННИЧЕНКА, ПОТРАПИВ ДО «ТАМ-ТАМУ»

Він пояснив, що хотів добратися з Вересневого до вулиці Винниченка маршруткою №24.

«Рух транспорту на Парковій був перекритий через траурну процесію, що проводжала в останню путь Героя. Тому водій був змушений їхати вулицею Глушець далі, на "тещиному язиці" він піднявся на проспект Волі, де пасажири йому порадили їхати по Коперника, щоб не заважати процесії», - розповів автор.

Водій у грубій формі відповів, що він краще знає, як йому їхати і продовжив рух по проспекту Волі в сторону Київського майдану.

«По обидві сторони проспекту стояли люди, які хотіли віддати шану нашому Герою, та водій на це не зважав. Біля податкової він звернув на вулицю Задворецьку, де люди знову почали йому казати що їм треба кому до Променя, кому на Винниченка, кому до 5-ї школи, щоб він рухався по Клима Савури до вул. 8-го березня», - написав пасажир.

З його слів, водій знову проігрорував пасажирів, відмовивши у грубій формі і поїхав на вулицю Карпенка-Карого, виїхавши біля Там-Таму.

«ВАЛИ В МІСЬКУ РАДУ, ХАЙ ТАМ ГРОШІ ПОВЕРТАЮТЬ»

«На зупинці пасажири скаржились і вимагали повернути їм гроші за проїзд, в тому числі і я, на що він відповів: «Ввали в міську раду, хай тобі там повертають». Коли я сказав, що я туди і «повалю» щоб на нього поскаржитись, він мене послав нецензурними словами», - зазначив автор допису.

І додав:

«Я обов’язково прослідкую за тим, чи цей горе-водій і надалі буде працювати і поводити себе таким чином і чи взагалі будуть до нього і до перевізника застосовані якісь санкції, прошу проконтролювати це і всіх тих, хто до цього має відношення!».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
77

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
козел водій
Відповісти
Таких хамовитих водіів треба гнати з маршруток!!!


Відповісти
От бидло!Дати між очі раз!Придурок,за пару гривень матір рідну продасть.
Відповісти
Це ви влучно підмітили
Відповісти
Зате проїзд по 4 гривні.....
Відповісти
треба йому дозволити , щоб за проїзд по 5 грн. брав- тоді буде більш якісно обслуговувати, ато на хліб не хватає (мінімалку ж підвищили до 3200, а в нього зарплата тільки 6000 от і нервується)
Відповісти
особисто станете над кожним, чи сам водій маршрутки?
Відповісти
Можливо і дтп буде менше створювати
Відповісти
водила 100% засланный русский, украинцы так те поступают.
Відповісти
Був свідком і учасником конфліктної ситуації з водієм маршртки.водій при повній посадці створював двічі аварійні ситуації на дорозі,та дозволяв собі грубіянити у відповідь на зауваження одного з пасажирів,коли пасажира підтримали ще два пасажира то водій як і мало бути закрив рота,підтер соплі і їхав мовчки та пропускав як на диво і пішоходів і навіть дотримувався правил дорожнього руху.Люди не будьте байдужими,підтримуйте один одного і не соромтесь!!!
Відповісти
І ці МУДАКИ ще хочуть підняти ціну?
Відповісти
Бо нефіг ці траурні процесії влаштовувати і заважати людям!
Відповісти
Ти дебіл? Самого б туди, а потім якщо щось ,то зарити як собаку, тихцем
Відповісти
Що Ви таке пишете???заважати людям???Ви після Ваших слів людина????
Відповісти
Ти придурок! Він загинув бо захищав там нас ....!!! Якщо мішають то їдь на схід і не пі...и!
Відповісти
Захищав нас від кого? Штучно створений конфлікт і мільйони зазомбованих людей, які свято вірять в те що у нас війна і що нас треба від когось захищати...
Відповісти
кожне слово!
Відповісти
Напевно поспішав поперед батька в пекло!
Відповісти
Встигне.
Відповісти
І вони ще хочуть 4 гривні...!!!
Відповісти
http://www.volyn24.com/news/78451-v-mene-vihala-marshrutka-a-suddia-zatiaguie-spravu-luchanka#comments
Відповісти
Водійське посвідчення вилучене у нього 2.12.16р.-може не варто його йому повертати?
Відповісти
Перевізник-Остимчук Валентин Петрович (приїжджав, як господар, на місце моєї з ним дтп, хоча по документах оформлено на самого водія Марчука В.К. (підприємець).
Відповісти
Серед водіїв маршруток є різні люди. Є більшисть хороших,а є наглота,від якої треба звільнятися - гнати. Не вони власники маршрута , а найняти для обслуговування людей працівники.На їх місце багато бажаючих буде. Погляньте,хто з влади їздить в маршрутках і може проводити контроль ? Ніхто.
Відповісти
Так це ж водій і немає тут чому дивуватися. По перше він полішук, а по друге ти хочеш, щоб його в учкомбінаті за три місяці на учили правил етики і поведінки? Він правила вуличного руху знає на 20%.
Відповісти
Яка нахер війна?
Відповісти
Номер машини вкажіть, будь ласка, я часто користуюсь цим маршрутом. Знатиму, кому персонально "подякувати".
Відповісти
це хамло треба гнати з роботи
Відповісти
Брехлива інформація та ГУЧНИЙ ЗАГОЛОВОК - автор статті брехун і Андрій Костенко-вигаданий персонаж.
Відповісти
Чим підтвердиш таку заяву?

Відповісти
То передзвоніть мені 050-558-65-63 і переконаєтесь вигаданий я, чи ні
Відповісти
Старший чоловік (водій) в якого певно вже є діти, а може внуки і веде себе ось нахабно. Таку людину не перевиховаєш і навряд чи щось донесеш до її мізків (яущо вони є), тому з такими "індивідами" потрібно поступати належним чином. Хам заслуговує таке ж саме ставлення.
Відповісти
Черства,бездушна скотина...
Відповісти
А журналісти "Вилині24" здатні лише на копіпаст фейсбука, а на таке "журналістське розслідування", щоб озвучити ПРІЗВИЩЕ "героя", "посвідчення" не вистачає???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні