Смертельні кити: на Рівненщині двох студенток врятували від самогубства

1
-2
Смертельні кити: на Рівненщині двох студенток врятували від самогубства
У місті Дубно Рівненської області врятували двох 19-річних дівчат, які були учасниками суїцидальних груп у соціальних мережах.

Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Рівненської області.

За оперативною інформацією СБУ у Рівненській області, 18 лютого працівники поліції навідалися до гуртожитку одного із навчальних закладів міста Дубна.

За місцем проживання поліцейські виявили одну зі студенток, жительку Здолбунівського району, із порізами на руках та своєрідними написами.

Під час спілкування з дівчиною стало зрозуміло, що вона є учасницею групи, яка штовхає підлітків до суїциду. Крім того, дівчина розповіла й про свою одногрупницю, яка теж брала участь у грі.

Дівчата вже виконали два завдання та очікували наступного, яке мало прийти на мобільний о 22-й годині. Правоохоронці зателефонували подрузі студентки та поспілкувалися з її батьками.

Працівники поліції провели відповідні бесіди, після яких дівчата самостійно заблокували сторінку зловмисників.

Серед вказівок адміністратора була вимога запросити в групу 50 друзів, яку дівчата успішно виконали.

Наразі проводяться слідчі дії щодо встановлення інших осіб – жителів Рівненської області, що беруть участь у подібних схемах.

У поліції проводять перевірку та закликають усіх, хто володіє будь-якої інформацією про участь дітей у подібних групах, негайно звертатися за номером телефону «102».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
пздц. по 19 років, а клепки зовсім немає.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні