Блокада на Донбасі на руку Меркель, - Жириновський

0
-1
Блокада на Донбасі на руку Меркель, - Жириновський
Блокада поставок вугілля з Донбасу може привести до перемоги партії Ангели Меркель на виборах у Німеччині, вважає лідер російської парламентської партії ЛДПР Володимир Жириновський.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на ZN.ua.

"Це ж може бути провокацією - ополченці на Донбасі, там спалахне невдоволення, їх спробують придушити, і Росія, захищаючи їх, відповість. І тільки найменша відповідь Росії, тут же вся Європа підніме шум, що Росія є агресором. Розпочнеться війна, Україна програє, тоді Німеччина спробує перемогти, щоб Меркель перемогла на виборах", - розповів Жириновський.

За партію Жириновского на виборах в Госдуму в 2016 році проголосовали 6,9 млн жителів Россії.

Нагадаємо, 25 січня ветерани АТО заблокували залізницю Луганськ - Попасна в рамках торгової блокади окупованих регіонів Донбасу. Було заблоковано рух 12 поїздів загальною кількістю 700 вагонів. 2 лютого учасники торгової блокади перекрили залізничні колії біля Бахмута.

Як повідомляли раніше, Міністерство енергетики та вугільної промисловості ініціювало запровадження надзвичайного стану на ринку електроенергії через припинення поставок антрациту. За інформацією національної енергетичної компанії "Укренерго", запасів антрациту на теплоелектростанціях вистачить для стабільної роботи енергосистеми на 40 діб.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні