--> Це організували люди, які «кришують» бурштин, – лідер волинської «Свободи» про обшуки у Волиньраді | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Це організували люди, які «кришують» бурштин, – лідер волинської «Свободи» про обшуки у Волиньраді

7
-4
Це організували люди, які «кришують» бурштин, – лідер волинської «Свободи» про обшуки у Волиньраді
Обшуки у Волинській раді організували ті, хто отримує нелегальні прибутки від видобутку бурштину.

Про це заявив лідер фракції «Свободи» у Волинській обласній раді Анатолій Вітів.

«Волинська обласна рада показала приклад, як можна природні багатства направити на інтереси громади. Це не сподобалося, я так розумію, в Києві, людям, які сидять на фінансових потоках, на бурштині. Ні для кого не секрет, що все це зараз кришується: видобуток бурштину, вирубка лісу», – переконаний Вітів.

«Рада зайняла позицію, та позиція не подобається чиновникам. Ну, але в кожного – своя справа. Я думаю, що ми все-одно переможемо», – додав політик.



Нагадаємо, у середу, 15 лютого, у будівлі волинської обласної ради відбулися обшуки за участі озброєних автоматами чоловіків. Перевірка стосувалася комунального підприємства «Волиньприродресурс», якому нещодавно надали дозволи на видобуток бурштину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а вітів з патрозами продався палиці то тепер з приводу і без лише хазяїну дупу...
Відповісти
Так і є.
Відповісти
Дядьку Вітів, тут, очевидно, дещо не так, як ви оповідаєте. Гунчик як смотрящій від президента, поїхав у Київ показати, хто є хто і вказати, що "каждий свєрчок должен знать свой шесток". На соловїній мові це звучить так, що ніби кожна курка має знати, де її місце на сідалі. Палиця всіх ігнорує, чим бере на себе непосильну чи, навіть, небезпечну ношу. Це ж не часи Івана Грозного. Зважаючи на те, що президент з іронією дивиться на тих, хто намагається лізти в державні справи, не мешкаючи на київських пагорбах, то бись Палиця не розділив долю Коломойського, що може трапитись в найближчому майбутньому. Тоді Швейцарські Альпи можуть надовго стати постійним місцем його притулку, а Волинь вибиратиме нового голову представницької влади. "Лояльного",звичайно (як буває в таких випадках), до влади виконавчої. Аби не гірше.
Відповісти
Так вирубку лісів кришує Бондар Володимир Налькович , ПТУшник за освітою, брехло - за сутністю, балабол за професією. Аваков, Налькович і Швидкий : вони і сидять на бурштині і лісах Волині. А Ви хотіли "під себе" з Палицею збрати ці потоки - кищка тонка. І Ви, і Налькович - одного поля демократи....
Відповісти
Тягнибакси лягли під Каломойського.
Відповісти
Про це продажне щось говорити - час гаяти!
Відповісти
Бухарь тобі слово взагалі хто дав.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні