Ігор Палиця прокоментував «шмон» автоматників в облраді

5
7
Ігор Палиця прокоментував «шмон» автоматників в облраді
Голова Волинської обласної ради Ігор Палиця прокоментував обшуки у приміщенні облради і присутність представників Генеральної прокуратури у її стінах.

Ситуацію Ігор Палиця прокоментував на своїй сторінці у Фейсбуці.

З його слів, це вигідно тим, хто покриває нелегальний видобуток бурштину і не лише на Волині.

"Сьогодні в Волинську облраду з обшуками завітала Генпрокуратура! Згідно рішення славнозвісного Печерського суду слідчі прийшли забрати всю документацію, пов'язану з ліцензією Волиньприродресурсу на видобуток бурштину! Вперше, коли комунальне підприємство, яке належить громаді області, отримало цілком законно та офіційно спецдозвіл на видобуток бурштину, люди почали вірити, що не все так погано, що заробляти на Волинських надрах будуть не приватні кіпрські фірмочки чи нікому не відомі підприємці, а обласний, районні та сільські бюджети!

Вперше повірили, що центральна влада , втілюючи курс Президента на економічну децентралізацію, обернулася обличчям до людей! Вперше повірили, що зможуть самостійно, за рахунок додаткових поступлень в місцеві бюджети, вирішувати народженні десятиріччями проблеми -почати будувати школи, садочки, дороги, інфраструктуру та створювати нові робочі місця! Люди повірили - а тим, хто кришує незаконний видобуток не сподобалося, не збираються вони ділитися з народом своїм незаконним заробітком!

Генпрокуратура, яка не спромоглася конфіскувати статки Януковича, Арбузова, Клименко та інших зрадників, прийшла захистити чиїсь інтереси , і не дати наповнити обласний бюджет! Генпрокуратура, яка не спромоглася посадити чиновників, які розкрадають Державний бюджет та кришують торгівлю та контрабанду з терористами, вирішила налякати людей, щоб вони навіть і не думали зазіхати на виведення чорного бізнесу в легальну площину!

До кінця цього року Волинський бюджет має додатково отримати мінімум міліард гривень від видобутку бурштину, і обов'язково отримає, як би і хто нам не заважав! "Шановні" представники правоохоронних органів, невже ви не зробили висновків з подій Революції Гідності?! Невже ви думаєте , що народ повторить помилку, і вам дадуть втекти, як вашим попередникам при режимі Януковича?! Може ви зупинитеся та задумаєтеся, поки не пізно!

P.S Я дуже сподіваюся, що шанований мною Луценко Юрій Віталійович, який на собі відчув в повній мірі режим Януковича та його прихвостнів в погонах, не в курсі того що відбувається, і обов'язково розбереться в законності дій його підлеглих! Закон повинен служити Народу України, та в інтересах Народу Ураїни! Слава Україні!"

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Диктатура Порошенко ще страшніша і знахабніліша за Януковича!
Відповісти
Мрієш про диктатуру Путлєра.
Відповісти
Аваківщина
Відповісти
все правильно , с обл. Бюджета в геонадра должны были заплатить 46 000 000 гривен за геологическую информ. И спец разрешение на разработку недр. Это только для начала. Дальше еще больше .если при разработке участка не оказалось искомых ископаемых, то это пролет ,а деньги бюджета .дальше техника, ГСМ , зарплата рабочим , спец технику нужно купить произвести геологическую разведку , определить запасы того , что вы ищете , пощитать рентабельность и только тогда добычей заниматься. Все это стоит очень дорого , особенно для обл. Бюджета. После этого останется что-то для местного населения большой вопрос. Только частный инвестор рискуя своими деньгами на небольшой территории ,а не всей области,может этим заниматься .можно и под контролем представителя компетентных организаций
Відповісти
А голова облради знову давав коментар через фейсбук бо сам керує областю із-за кордону?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні