Стали відомі подробиці обшуків з автоматами Волинської облради

5
1
Стали відомі подробиці обшуків з автоматами Волинської облради
Стали відомі подробиці перебування в приміщенні Волинської облдержадміністрації озброєних людей.

Про це в коментарі для інтернет-видання "Волинь24" повідомив голова Луцької фракції "УКРОП" і адвокат заступника директора "Волиньприродоресурс" Веніаміна Туза, Ігор Поліщук.

Як відомо, Веніамін Туз донедавна займав посаду в.о. директора "Волиньприродоресурсу".

Адвокат розповів, що близько 12 години йому зателефонував його клієнт Веніамін Туз і повідомив, що в його кабінеті та загальному відділі ради в приміщенні ОДА ведуться обшуки.

Коли Ігор Поліщук приїхав на місце події, то не зміг потрапити до кабінету, бо його не впустив слідчий.

На той час в будівлі було кілька десятків озброних людей.

Слідчий запевнив, що має всі необхідні для обшуку документи. За його словами дозвіл на обшук дав печерський суд Києва.

Зараз у приміщенні тривають обшуки.

До приміщення Волинської облдержадміністрації приїхали очільник "Варти порядку" Олександр Тиводар, депутати-свободівці Анатолій Вітів та Микола Федік. Присутній голова Волинської обласної організації «УКРОП» Вячеслав Рубльов та керівник фонду "Тільки разом" Олександр Товстенюк.

Станом на 14:20 слідчі покинули будівлю Волинської обласної ради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А при чому тут "УКРОП"
Відповісти
от і крутіть їх сраколизів бо глава клана вже чухнув
Відповісти
Спочатку Управління захисту економіки у Волинській області Національної поліції виконувало вказівку "зверху" по Савчуку Петру Петровичу, вийшов обломісь (який вже той Савчук не був), а тепер вже і по обласній раді (точніше по комунальним деяким підприємствам), ну бо ж вже надто самостійно дехто поводиться) Ніяки думки до голови не приходяться, шановні спостерігачі? І все це дійство відбувається як завжди в рамках і по духу закону!) Песики виконують команди господарів. А деякі профільні служби (у нацполіції), займаючись не тим чим тре, просто навмисно дечого не добачають (ну вони ж бо зобовязані захищати систему, навіть коли доводиться захищати "ззаду"), або ж можливо, так сказати усі ці молоді "керівнички", прислуховуючись до старших, працюють разом зі всіма на один результат, виконуючи "волю" верхів, щоб усім було добре (і їм там і їм тут). Знову Шпіга сказаже, а я тут не при чому, і, як то не було б, буде правий, бо ж інші у нас "незалежні від Волині" із нетутешніми варягами - "молодими фахівцями". Питання хлопці ви тут думаєте надовго, ви в яку гру вирішили пограти? П.С. Служба спостерігає, народу вже давно все рівно, його привчили шукати їдло, а реформовані "все бавляться"! .... Стрітення, зі святом, дійсно йде весна так багато цікавого певно буде.....))))
Відповісти
До приміщення Волинської облдержадміністрації приїхали очільник "Варти порядку" Олександр Тиводар, депутати-свободівці Анатолій Вітів та Микола Федік. Присутній голова Волинської обласної організації «УКРОП» Вячеслав Рубльов та керівник фонду "Тільки разом" Олександр Товстенюк. - цікаво, для чого? Для підтримки трусиків?))

Відповісти
усе кодло зібралося будуть палиці памперси міняти
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні