На Волині зніматимуть кіно

0
9
На Волині зніматимуть кіно
У волинському селі зніматимуть кіно про єврейського хлопчика, який рятувався від масового знищення євреїв у часи Другої світової війни.

Зйомки фільму "Пофарбоване пташеня" відбудуться у селі Сваловичі Любешівського району, - повідомляють на сайті Любешівської райдерадміністрації.

У районному Будинку культури чиновники райдержадміністрації зустрілися з асистентом режисера по акторах Євгеном Черниковим. При зустрічі Євген повідомив, що у селі Сваловичі нашого району зніматимуть фільм «Пофарбоване пташеня», спільне виробництво якого здійснюють Україна і Чехія.

Кінопроект став одним із переможців дев’ятого конкурсного відбору Держкіно. Автор сценарію та режисер фільму – Вацлав Маргоул, українські продюсери – Ігор Савиченко та Роман Климпуш.

Зйомки картини розпочнуться вже у березні 2017 року. Головні ролі гратимуть відомі європейські актори, зіграти інших персонажей запрошують місцевих жителів, із типовою поліською зовнішністю.

«Це історія про єврейського хлопчика, батьки якого під час Другої світової війни відсилають його у село в Україну, намагаючись захистити від масового знищення євреїв. Однак жінка, що взялася доглядати за ним, несподівано помирає, і дитина змушена вирушити в дорогу світом на Захід»- зазначив асистент режисера, спілкуючись з працівниками райдержадміністрації.

Під час зустрічі визначилися, що кастинг по відбору акторів відбудеться у понеділок, 13 лютого, в районному Будинку культури із 12 по 18 год. Телефон для довідок – 066-5790704. Потрібні діти (віком від 6 до 12 років), підлітки, молодь та люди зрілого й поважного віку. Основний критерій відбору – зовнішність.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні