Луцька мерія тепер щотижня звітуватиметься

3
3
Луцька мерія тепер щотижня звітуватиметься
У луцькій мерії тепер щотижня відбуватимуться оперативні наради та прес-конференції.

Про це стало у п’ятницю, 10 лютого.

Секретар Луцької міської ради Юлія Вусенко розповіла, що відтепер секретар ради, а також заступники міського голови щоп’ятниці звітуватимуться перед журналістами про зроблене за тиждень.

«Вже тиждень з нами немає нашого міського голови. Це для всіх нас неочікувана втрата, тому вчимось працювати в новому режимі. І наразі ми хочемо зробити роботу міської ради абсолютно прозорою. Сподіваємось на ваше розуміння та підтримку», - наголосила посадовиця.

Зі слів Юлії Вусенко, окрім прес-конференцій у п’ятницю, щовівторка у мерії відбуватимуться оперативні наради. Зауважимо, досі їх проводили раз у два тижні.

«Як би там не складались зовнішні обставини, які б сили не впливали на нашу роту, ми виконуємо свої функції. І протягом 15 днів буде передано лист до Верховної Ради з проханням призначити вибори міського голови. Ми будемо підтримувати роботу і готуватись до виборів», - додала Юлія Вусенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чого раніше працювали стільки часу непрозоро??? що заважало звітувати. то крали собі тихенько і все. Певно точно сесія наближається, що так імітують роботу.
Відповісти
А про що звітуватись будете?
Відповісти
Це просто буде бесплатний піар. Хай мерія пройдеться по дворах і попитає людей??? Не бійтесь зайдіть, побачете свою роботу.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні