--> «Волиньбаскет» впевнено обіграв харківський «Політехнік» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Волиньбаскет» впевнено обіграв харківський «Політехнік»

0
-2
«Волиньбаскет» впевнено обіграв харківський «Політехнік»
«Волиньбаскет» обіграв харківський «Політехнік» з рахунком 88:73.

Волиняни приймали «Політехнік» у четвер, 9 лютого у залі ОДЮСШ, - повідомляє прес-служба клубу.

Протистояння «Волиньбаскета» та «Політехніка» ще задовго до гри спортивні оглядачі нарекли битвою за дев’яте місце. І, можливо, такі заяви десь ображали амбіції клубів, адже кожен із них на початку сезону декларував потрапляння у зону плей-оф. Тому як лучани, так і харків’яни прагнули здобути перемогу саме в очній зустрічі.

Хедлайнером стартових хвилин став Станіслав Дикий, який і блокшотив, і з-під кільця додавав, і три очки записав до свого активу. Саме завдяки старанням №12 половина чверті закінчилась із рахунком 12:8.

Згодом «політехи» ситуацію вирівняли передовсім тому, що лучани двічі поспіль промахнулися під час кидків з-під щита. У гостей же феєрив нев’янучий капітан Тимур Арабаджи.

Проте до сирени гравці «Волиньбаскета» зібралися і уважніше за опонентів провели цей відрізок – 18:12.

У другому періоді тримався доволі хиткий як для баскетболу рахунок – 23:19, 25:22, 28:24, 30:26. Під завісу половини гри Харків цифри на табло вирівняв (32:32, 37:37), однак дуже вчасно підопічні Дмитра Чайковського впіймали кураж. Особливо ефектним вийшов триочковий базер-бітер від Олега Рудакова.

Після тренерських настанов великої перерви активніше заграли лучани, тому «Волиньбаскету» вдався відчутний ривок – 51:37, 53:39. Однак «Політехнік» завівся і дещо скоротив – 53:44.

Надалі господарі знову взяли нитки гри до своїх рук і відповіли черговим ривком – 63:46, 67:46, 69:46. Третю десятихвилинку закінчили на рубежі 73:54.

Четверта чверть почалася нервово, адже харків’яни запропонували дуже агресивний баскетбол, подекуди навіть жорсткий. Проте до середини періоду волиняни відновили гандикап – 84:60.

В кінці зустрічі тренерський штаб Луцька випустив найближчий резерв, і потихеньку «Політехнік» почав підбиратися. Тож перемога волинян 88:73.

Наступну домашню гру БК «Волиньбаскет» проведе в неділю 12 лютого проти «Кременя». Початок – о 18:00.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні