Убитих російських найманців на Донбасі відразу кремують, - ЗМІ

0
2
Убитих російських найманців на Донбасі відразу кремують, - ЗМІ
Російських найманців у результаті смерті таємно кремують.

Про це повідомляє "Цензор.НЕТ".

Найманці з приватних військових компаній, яких Росія залучає до допоміжних операцій в Сирії, перед відправкою підписують контракт, згідно з яким найманець у разі загибелі заздалегідь погоджується на кремацію тіла безпосередньо на місці.

"Велику частину допоміжних операцій в Сирії здійснюють не кадрові військові, а найманці з приватних військових компаній. Немає тіла - немає справи - цей древній принцип російського слідства креативно застосовується на військовому поприщі. З урахуванням всіх інших пунктів можна взагалі утилізувати скільки завгодно людей і зробити це більш-менш непомітно. Що сказати? Такого цинізму, мабуть, в нашій країні ще не було ніколи" - повідомив російський терорист Гіркин.

Головний редактор "Цензор.НЕТ" зробив наступне припущення: "Гіркин написав про Сирію, але якщо контракти на спалювання тіл убитих найманців діють у Сирії, то можна припустити, що і під час війни в Україні правила діють ті ж самі".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні