Лучанин MONATIK відхрещується від концерту в Москві, а там загадково анонсують його виступ

5
9
Лучанин MONATIK відхрещується від концерту в Москві, а там загадково анонсують його виступ
Адміністратор співака з Луцька Дмитра Монатіка спростував інформацію про виступ в Москві, натомість у російському клубі продовжують анонсувати його концерт.

Нещодавно обличчя Монатіка красувалося на афіші московського клубу SOHO – його виступ анонсували на 3 лютого. Згодом з’явилася афіша, згідно з інформацією якої лучанин мав сольно виступати в клубі 4 лютого.

В анонсах, до речі, йдеться про те, що «MONATIK є новим віянням і проривом на російській сцені».

Натомість видання «Обозреватель» опублікувало інформацію про те, що представник співака спростував цю інформацію. На запитання журналістів відповіли через годину і повідомили, що насправді Монатік 4 лютого виступатиме на корпоративі в Києві.

Днями на сайті московського клубу знову оновили афішу – за останньою інформацією 3 і 4 лютого там святкуватимуть китайський Новий рік. Проте, Монатік все ж залишився у програмі, хоч і його фото з афіші зникло, як і опис про «прорив і нові віяння». Тепер в анонсі пишуть про ціни у меню закладу.

До речі, лучанин вже не вперше збирається виступати в SOHO, протягом минулого року він «засвітився» там тричі –у січні, червні та вересні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто це?
Відповісти
хто то такий?
Відповісти
Талановитий, але ніхр*на не патріот. Зазвіздився в Росії. в тому ж Камеді клабі. А разом з ним - Молочний, Лірник. А серіал "Однажди в Росії" активно покращує своєю участю арбітр "Розсміши коміка" - Ласточкін Гарік. Чому тільки Іб*натіка вчепились :)
Відповісти
Ну що ж, гроші не пахнуть.
Відповісти
А на Ламборджині ганяти в Еміратах? Забув звідки вийшов. Краще би хлопцям в АТО допоміг. Мажор. Точно що бабло для нього головне.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні