Я не побачив серйозних аргументів, - Бондар про звільнення головного лісівника

4
-4
Я не побачив серйозних аргументів, - Бондар про звільнення головного лісівника
Заступник голови Держлісагентства України Володимир Бондар вважає, що облрада прийняла політичне рішення щодо головного лісівника Волині.

Про це Володимир Бондар розповів у коментарі “Волинь24”.

Під час сесії Волинської обласної ради 2-го лютого більшість обранців проголосувала за те, аби надіслати міністру АПК та голові Держлісагентства України звернення щодо невідповідності займаній посаді начальника облуправління лісового та мисливського господарства Олександра Кватирка.

У сесійній залі частина депутатів висловили низку претензій до діяльності цього керівника. Натомість перший заступник голови Держлісагентства України Володимир Бондар, депутат Волинської обласної ради, зазначив, що ретельно проаналізував пояснювальну записку до проекту рішення і не побачив у ній конкретних фактів порушень.

Щоправда, голова облради Ігор Палиця зауважив, що це рішення має рекомендаційний характер.

“Я вважаю його політичним, тому що не побачив серйозних аргументів, щоб робити якісь управлінські висновки. Не хочу виправдовувати жодну посадову особу Держлісагентства, в тому числі Олександра Кватирка. У нас є багато питань, які ми намагаємося вирішити, є база критеріїв, за якими ми даємо оцінку тій чи іншій посадовій особі. Не хочу сказати, що є тут недоторкані люди, але кожне рішення повинне бути аргументованим і базуватися на відповідних фактах”, - натомість наголошує Володимир Бондар.

Факти, які звучали у сесійній залі щодо ніби-то грабунку волинського лісу, Володимир Налькович, вважає сумнівними. Але каже, що як перший заступник голови Держлісагентства України, проаналізує інформацію.

“За підсумками квартальної звітності я проаналізую діяльність підприємств, подивлюся, яка в них заборгованість, яка динаміка, перевірю, який ефект від орендарів, що працюють на підприємствах.

Більше того, я розумію, що є проблема з неконтрольованими вирубками, очевидно, що була проблема із санітарними рубками (бо зараз змінили правила)... Такі речі треба фіксувати і така дискусія потрібна Держлісагентству для прийнятття рішення”, - каже Бондар.

Про звільнення Олександра Кватирка можна говорити, тільки маючи реальні факти порушень, переконаний перший заступник голови Держлісагенства.

“Я був готовий до професійної дискусії, готовий почути факти, перевірити їх і надати оцінку діям керівництва обалсного управління. На превеликий жаль, такої фахової дискусії я не почув. Сподіваюся, що обласна рада і депутати все-таки зроблять висновки і ми будемо більш фахово спілкуватися”, - наголосив депутат облради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вавану Кватирка,це той,хто потрібний.
Відповісти
Дибільни свободівці антидержавники хочуть і далі обкрадати державу і волинський ліс. Хрена вам. Близький той час, коли за свої діяння будете відповідати.
Відповісти
Бондар і Гунчик два чоботи пара,того Ющенко,а Г.. одннотуровий поставили.
Відповісти
Банда Колісника знову при владі..., Бондаря Колісник на зама пропихнув.., а з Кватирком вони куми..., і ще один кум Кватирка Цуманський лісгосп очолює..., Василь Мазурик-свободівець, який очолював лісівників, після революції....- де кримінальні справи на Колісників..., немає жодної, тому що ті схеми працювали на них.., там Вітів з кабінета Мазурка не вилазив...., тому Пирожик-свободівець і інші його однопартійці бісяться.., тому що знають про грошові потоки, а зними не ділять.., а баблішко то закінчується...., суки вони всі...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні