Тарас Яковлев прокоментував свою перемогу у «виборах мера»

15
-2
Тарас Яковлев прокоментував свою перемогу у «виборах мера»
Перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев називає несподіванкою свою перемогу в опитуванні лучан про майбутнього мера.

Про це він розповів у коментарі виданню «Волинь24».

«Всі ми розуміємо, що це дещо розважальне опитування, воно не репрезентує думку усіх лучан. Приємно звичайно, але несподівано», – лаконічно прокоментував результати опитування Тарас Яковлев.

До слова, перший заммера отримав 24% голосів: його підтримало 522 респонденти. На другому місці опинився керівник фракції «УКРОПу» у міськраді Ігор Поліщук (510 голосів і 23%). Третю позицію досить несподівано зайняв представник нової політичної команди, яку зібрав Міхеіл Саакашвілі – «Рух нових сил» – Сергій Адамчук (411 респондентів, які складають 19% опитаних).

Водночас Тарас Яковлєв запевнив, що про свої амбіції наразі неготовий говорити.

Нагадаємо, наприкінці минулого року в інтерв’ю «Волинь24» Тарас Яковлев розповідав, що в короткостроковій перспективі не бачить себе в жодній політичній силі. Також він наголошував, що бути міським головою – почесно, але складно.

«Це дуже почесна місія – бути міським головою такої громади, як Луцьк. Але через те, що я тут вже десять років, я знаю, наскільки це складно. Мені дуже комфортно бути за спиною досвідченого господарника та політика Миколи Романюка», - підкреслив тоді посадовець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Приємно буде лучанам і ще більш несподівано тоді ,коли такі *переможці*,*науковці*+видання,що публікують подібне,відповідатимуть за нашими позовами .....
Відповісти
Люди, що з вами пороблено. Ви хоч краплину поваги до ближнього маєте? Минулого тижня всі дружно його хоронили, зараз ділите посади. Вам точно в тій директорії поробили.
Відповісти
НІЧОГО КРИЧАТИ " ура "-- у нас є діючий МІСЬКИЙ голова ! = за які В ЕЛИКІ грошики запустили таке дурне опитування



















Аморальне таке опитування -- у нас є діючий міський голова ! СКІЛЬКИ вам заплатили за таку ідейку ???




7

Відповісти
Сиділи хакери та кликали голоси в опитуванні. Слідкував за цим. В останній день як сказилися по 100 голосів за пару годин накликали. Це опитування БРЕХНЯ.
Відповісти
Ну врешті не за полішука голосувати,а Як норм ніби.
Відповісти
Дурень думкою радий,так і Яковлєв.
Відповісти
за савченко
Відповісти
Де наша мораль?
Відповісти
А чому не Яручика в мери? Він точно кращий за Яковлєва!
Відповісти
А чому не було "Ваш варіант". Достойних кандидатів у переліку не було
Відповісти
Яковлєву ніколи не бути головою міста!!!!!!!!!! Ніколи!!!!!!!! Завчасно тільки презервативи приміряють (щоб не осоромитись в ліжку), а не посадові крісла. Мізки курячі і можливості телячі. Проти Яковлєва підуть усі ті, хто підтримував Миколу Ярославовича Романюка.
Відповісти
Чому не було Романюка в опитуванні? Так що результати не об'єктивні.
Відповісти
Таке опитування просто аморальне, пане Яковлєв, а не "...дещо розважальне" як вважаєте Ви. І ще дуже раджу прочитати відповідь Поліщука Ігора. Відчуваєте різницю в вихованні? Партії тут зовсім до нічого. Людяність ніхто не може відібрати, навіть депутатство і посада.
Відповісти
Ото божевільні, нащо таке опитування ще ноги не заходили в них вже вибори, і то ще хто Яковлев???, як що небудь!!!!!
Відповісти
Більшого придурка ніж ЯКОВЛЕВ я ще небачив!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні