Через борги «Волинь» може вилетіти з Прем'єр Ліги

0
2
Через борги «Волинь» може вилетіти з Прем'єр Ліги
УЄФА може позбавити 9 очок з "Волині" через заборгованість перед колишнім гравцем Сашею Стевічем.

Про це пише Sport Arena.

"Зняття 9 очок відбудеться тільки через борг переді мною. Знаю, що є ще два борги, але не знаю, яка з ними ситуація", – прокоментував Стевіч.

Нагадаємо, під час переговорів влітку 2016 року "Волинь" не змогла (чи не захотіла) досягти компромісу з екс-футболістом.

Незважаючи на всю серйозність ситуації в цьому питанні нічого не змінилося - "Волинь" досі "годує" екс-футболіста тільки обіцянками. Але чекати далі Стевіч і його представник не збираються - незабаром УЄФА повинна прийняти рішення по цій справі.

Якщо Волинь не заплатить у встановлений термін, то з великою ймовірністю може втратити 9-ти пунктів в турнірній таблиці. Очікується, що остаточне рішення з цього приводу УЄФА має винести в найближчі дні.

Стевіч вже має попереднє рішення УЄФА і ФІФА відповідно про стягнення з Волині турнірних балів або переведення в нижчу лігу.

Нагадаємо, що Стевіч виступав за "Волинь" у 2010-2013 роках, зіграв за клуб 44 матчі і забив 3 голи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні