Брищенське звалище «взяли під контроль»

0
1
Брищенське звалище «взяли під контроль»
Представники влади із Луцька та Княгининка проводять «контрольні» візити на Брищенське сміттєзвалище, аби перевірити стан справ на полігоні та сортувальному заводі.

Про чергову поїздку розповіла голова Княгининівської громади Олена Твердохліб.

«Разом з депутатами Юрієм Струком, Оленою Сошко, Олегом Лукашевичем та заступником міського голови Тарасом Яковлевим провели черговий контроль на сміттєзвалищі щодо консервування першої черги полігону. Роботи по пересипці виконані. Дамба, якою обіцяли зупинити фільтрат, на стадії будівництва», – доповіла очільниця громади.

Також Олена Твердохліб повідомила, що через місяць відбудеться нова перевірка, аби зʼясувати, чи новий керівник сортувального заводу дотримається обіцянок.

«Новий виконувач обов'язків директора пообіцяв забезпечити працівників спецодягом, вчасно виплатити зарплату, облаштувати нормальний температурний режим для працівників та дещо змінити технічний стан самої лінії», – зауважила жінка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні