Немовля, яке покинули у лікарні працівники луцького дитбудинку, у складному стані

4
2
Немовля, яке покинули у лікарні працівники луцького дитбудинку, у складному стані
У Волинську обласну інфекційну лікарню кілька днів тому поклали однорічного хлопчика. Відтоді за ним доглядають медики та мами, що лежать поруч, натомість працівники дитбудинку досі не приходили до дитини.

Про це в коментарі «Волинь24» розповів громадський активіст Ігор Алєксєєв.

Нагадаємо, в обласній інфекційній лікарні працівники дитячого будинку покинули немовля.

Відтоді за ним доглядають мами, які лежать з ним в одній палаті.
Ігор Алєксєєв сьогодні відвідав медзаклад і каже, що дитина насправді перебуває в непоганих умовах.

«Ця проблема дуже задавнена і вона стосується не лише цього малого. Абсолютно немає координації і взаєморозуміння між лікарнею і дитячим будинком. Їм привозять дітей, лишають їх в тому, в чому привезли і просто йдуть. Всі інші проблеми тепер має вирішувати лікарня», - розповів активіст.

Зі слів чоловіка, медперсонал в силу своїх можливостей доглядає за дитиною – працівники навіть за власні гроші купують йому необхідні речі, хоча не повинні цього робити. Також допомагають мами, які лежать в лікарні разом з своїми дітьми.

Стан немовляти доволі складний: хлопчик - інвалід дитинства, переніс операцію для лікування спинномозкової грижі, має проблеми з метаболізмом.

В аналогічній ситуації зараз – ще одна дитина, яка лежить у реанімації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цю дитину покинула мама, а не працівники будинку дитини, і мама повинна піклуватися про неї, а те, що нема взаємодії, то вона просто не врегульована, в них там купа дітей. По районах нема таких центрів, і всіх бідолашних безпритульних діток служба у справах дітей привозить у лікарню. Нема таких фондів щоб купляли памперси і суміші і ліки, все добрим людом робиться. Самій доводилось все це купувати і провідувати тих діток, і ще мами долучалися до доброї справи.Давайте всі потрохи будемо робити добро!
Відповісти
Є кошти, які виділяються державою на утримання таких діток. І ці кошти - немалі. За ці гроші й повинно все це купуватися! У нас інститут дитбудинків та інтернатів існує досі, бо це вигідно державі й чиновникам. Ще один дерибан бабла. Ви спробуйте усиновити дитину - то чи дадуть вам ще це зробити? То жилплощі не вистачає, то дохід недостатній... Ніби дітям краще в подібних закладах знаходитися...
Відповісти
Яка доля дитинки на сьогоднішній день?
Відповісти
А ви б сходили, поцікавилися, а не проявляли тут псевдостурбованість та зацікавленість долею малюка...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні