Волинського хабарника з СБУ закрили в ізоляторі

3
7
Волинського хабарника з СБУ закрили в ізоляторі
Затриманого на хабарі сбушника Анатолія Семенюка триматимуть в ізоляторі тимчасового тримання до суду.

Як стало відомо виданню "Волинь24", в.о. начальника відділу контррозвідки, підполковника СБУ Анатолія Семенюка помістили до ізолятора тимчасового тримання до суда з визначення міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, стало відомо, на чому «погорів» луцький хабарник із СБУ. Стало відомо, на чому «погорів» луцький хабарник із СБУ.

Керівник одного із підрозділів військової розвідки СБУ хотів «кришувати» контрабанду і «погорів» на хабарі у розмірі 7 400 гривень.

До слова, військовий прокурор Анатолій Матіос назвав волинського сбушника-хабарника «бідою, що роз'їдає державу»
Теги: сбу, хабар
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У вольєр його, блядь, до лева або ведмедя! Хоч сніданок буде добрий. А так - хулі толку!
Відповісти
Цього, як би то ніжніше назвати Толіка, знаю дуже давно. Дуже не порядний. За гроші готовий на все, навіть коли сам просить, ти йому даєш, а той "ти що, не знаєш де я працюю!!? (СБУ)". У 90-х поговорювали, що ця постать у барах підсипала клофелін у бокали співрозмовника, ну а потім роби що хочеш. .. Дружина працювала в УМВС області в бугалтерії, теж не ликом шита. Т.є. що йшло, те й здибало. "Сладкая парочка ТВИКС"!((
Відповісти
Цей як ти виразився"непорядний Толік"вже чотири рази був в АТО. А де в цей час був ти-"Українець"?Брехливі анонімки писав?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні