--> Обличчя міста: муніципали показали лучан, які викидають сміття на вулиці | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Обличчя міста: муніципали показали лучан, які викидають сміття на вулиці

13
7
Обличчя міста: муніципали показали лучан, які викидають сміття на вулиці
Луцькі муніципали вирішили «прославити» містян, які викидають пакети сміття посеред вулиці міста.

Протягом 23-23 січня інспектори перевіряли кілька вулиць міста, - повідомляє прес-служба Департаменту Муніципальної поліції.

Зокрема, перевірили вулицю Чернишевського, Ковельську, Петра Маха, Тарасова, Рівненську, Даньшина, Потебні, Декабристів та Задворецьку щодо винесення сміттєвих пакетів на тротуари недобросовісними мешканцями міста.

За результатом проведеного відпрацювання було складено 9 протоколів на вулиці Ковельській, Рівненській, Петра Маха, Тарасова – там сміття залишали на узбіччі проїжджої частини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Лучани....йопт
Відповісти
Бибдо не перевелися .Що малі що старі.
Відповісти
Хай міська влада поставить контейнери, тоді й сміття не буде виноситись на дорогу.
Відповісти
мусить ставити контейнери, в приватному секторі - це справа мешканців, або відповідного підприємства з яким є договір про вивіз сміття. В більшості випадків - таких договорів немає, бо не хочуть платити гроші за утилізацію сміття. Хай живуть і далі в г..ні
Відповісти
Коли будуть штрафи дуже великі то зразу буде порядок у всьому світова практика це доводить!!!
Відповісти
У всьому світі людям контейнери ставлять для сміття. Якщо в Луцьку їх не вистачає, то в Ковелі немає взагалі. Штрафувати комунальників потрібно, а не людей ЗМУШЕНИХ так поступати.
Відповісти
Взагалі то ці люди щомісяця платять близько 40 грн за те щоб відповідна служба вивозила сміття. Про те ці служби не встановлюють контейнерів і кажуть щоб сміття люди залишали біля паркану. Люди виносять сміття так 1 раз в тиждень.
Відповісти
Але ж проїзджа частина то не "біля паркану".
Відповісти
Хіба на порушників не поширюється ст 152КУПАП із штрафом 360 -1300 за порушення правил благоустрою міста? Чому не штрафувати?
Відповісти
Країна має знати своїх герооїв - чудака звати Міша - працює в Медтехсервісі,що на Теремнівській!!!
Відповісти
До приватних секторів, у визначений день приїжджає сміттєва машина! Саме у цей день, у звичне місце приноситься сміття для забору! Якщо це не подобається муніципалам чи міській владі - облаштуйте для населення місця контейнерами для збору, тоді і очікуйте на порядок!
Відповісти
Представляєте під вашим будинком накидають сміття, собаки роздеруть сміття і Вам краса під забором (і ніхто з сусідів не вийде прибрати) що тоді скажите
Відповісти
Я за те щоб люди виносили сміття або в контейнері пластиковому, або в крайньому випадку в мішках, який собаки не зможуть розірвати. А то винесуть сміття - собаки пороздерають і ганяє вітер по всій вулиці
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні