--> На Волині через бурульки згоріла побутова техніка | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині через бурульки згоріла побутова техніка

0
6
На Волині через бурульки згоріла побутова техніка
На Волині через бурульки у чотирьох будинках Луцька згоріла побутова техніка.

23 січня у Нововолинську в будинках на вулиці Винниченка (19, 21, 23) та на вулиці Кримського 1 сталося замикання, внаслідок якого помешкання людей були знеструмлені, а частина побутової техніки – згоріла, - пише Буг.

Як зазначають працівники «Волиньобленерго», така ситуація виникла тому, що бурульки, які падали з даху будинку, пошкодили електричні проводи, внаслідок чого трапився перепад напруги з 220 Вт на 380.

У мешканців будинку перегоріли радіоприймачі, телевізори, холодильники, пральні машини, комп’ютери та інша техніка.

«Ця ситуація трапилася приблизно в 11:00. Світло у квартирі стало яскравим. До будинку прибули працівники електронагляду. Вони сприяли тому, аби найшвидше ліквідувати проблему. А з ЖЕКу з’явився лише один працівник: ні Чайки, ні начальника 3-го ЖЕКу не було. Ми їх чекали, телефонували. Та ніхто так і не приїхав. Люди хотіли акт складати, але в обленерго сказали, що мають бути представники ЖЕКу. З міської влади теж ніхто не прибув. Ми зателефонували до депутата міської влади Валерія Мниха, то він порадив звернутися з колективною заявою.Працівники електромережі ввімкнули світло на півгодини, аби люди перевірили, що згоріло», – зауважила мешканка одного з будинків Надія.



Представники обленерго запевнили, що сьогодні, 23-го січня, світло ввімкнуть, але для повної ліквідації проблеми потрібно декілька днів.

Мешканці будинків планують звернутися в ЖЕК із колективною заявою. «Хочемо, аби прийшла комісія та кожному зробила опис майна і нам відшкодували збитки в повному розмірі. Хлопці з «Волиньобленерго» виклалися на максимум. До них претензій взагалі немає», – повідомив один із мешканців будинку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні